To je to što me zanima!

Putin i Cameron malo o Siriji, a onda su se požurili na džudo

Ruski predsjednik Vladimir Putin u četvrtak je posjetio britanskog kolegu Davida Camerona. Prvo su razgovarali o stanju u Siriji, a onda otišli pogledati džudo meč
Vidi originalni članak

Vladimir Putin, ruski predsjednik koji je stigao u posjet Velikoj Britaniji, u četvrtak se sastao s britanskim premijerom Davidom Cameronom. Prvo su kratko razgovarali o stanju u Siriji, a onda se uputili na završnicu olimpijskog natjecanja u džudu. Putin vlasnik crnog pojasa i pravi stručnjak za taj sport objašnjavao je Cameronu "tajne" džuda, piše Daily Mail.  

Kada je pak ruski predstavnik u završnici meča osvojio zlato, Putin je skočio sa svojeg mjesta i ruke podigao u zrak. Kasnije se spustio do borilišta kako bi čestitao pobjedniku.  

Idi na 24sata

Komentari 2

  • vidum 03.08.2012.

    Mogu oni razgovarati. Ovaj američko-izraelski izaslanik je htio vidjeti što Putin traži za dozvolu promjene vlasti u Siriji i napad na Iran.

  • libeluli 03.08.2012.

    Kako ova dva tipa uopće mogu razgovarati o Siriji, kad bi Cameron avionima po njima a Putin šalje rakete koje štite od tih aviona...osim interesa džepa... mašalah

Komentiraj...
Vidi sve komentare