To je to što me zanima!

Putin konačno priznao: Volim nekog i ta osoba voli mene!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iako ruski predsjednik Vladimir Putin nije otkrio tko je odabranica njegova srca, već se duže vrijeme šuška kako je to 31-godišnja bivša gimnastičarska Alina Kabajeva
Vidi originalni članak

Vladimir Putin (62) priznao je da je zaljubljen! Prije više od godinu dana rastao se od supruge Ljudmile s kojom je bio u braku 30 godina i s kojom ima dvije kćeri - Mariju (28) i Katerinu (27)Iako nije otkrio tko je odabranica njegova srca, već se duže vrijeme šuška kako je to 31-godišnja bivša gimnastičarska Alina Kabajeva. 

Ova tema "zabranjena" je ruskim novinarima, ali jedna reporterka mu je danas na konferenciji za medije u šali rekla da prijateljica njezine tete želi biti s njim, te ga pitala ima li uopće vremena za privatan život.

- Naravno da imam. Jedan moj prijatelj, inače uglednik iz Europe, me je nedavno pitao: "Imaš li ljubav u svom životu?". Pa, da. Postoji netko koga volim i tko voli mene. Sve je u najboljem redu - rekao je Putin. 

Profimedia

Dodao je kako i dalje ima prijateljski odnos sa suprugom.

- Imam jako dobar odnos s Ljudmilom, vidimo se redovito. I djecu viđam redovito, ali ne tako često koliko bih želio - rekao je. Na kraju konferencije dobacio je novinarki da pozdravi prijateljicu svoje tete, prenosi Courier Mail.

Bivša gospođa Putin svojedobno je izjavila kako joj se brak raspao jer se sa suprugom rijetko viđala.

- Vladimir je potpuno predan svom radu. Naša djeca su odrasla, a ja doista ne volim publicitet.

Idi na 24sata

Komentari 133

  • Kunta Kinte 20.12.2014.

    on voli nju a ona voli...?

  • Prva Proleterska 20.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • DaneGlavosjek 20.12.2014.

    Što imaš više love to se bolje lijepe ne gledajte Putina pogledajte oko sebe

Komentiraj...
Vidi sve komentare