To je to što me zanima!

Putin Macronu: 'Zapad može iskoristiti svoj utjecaj da prekine strahote u Ukrajini'

Putin je francuskom kolegi Macronu rekao da je Moskva i dalje spremna na dijalog s Ukrajinom
Vidi originalni članak

Ruski predsjednik Vladimir Putin razgovarao je u utorak telefonom o situaciji u Ukrajini s francuskim kolegom Emmanuelom Macronom i pritom pozvao Zapad da izvrši pritisak na Kijev da prekine "strahote" koje se događaju u toj zemlji, prenijele su ruske novinske agencije.

Putin je rekao Macronu da bi Zapad mogao pomoći da se prekine "ratne zločine i masovno granatiranje gradova i naselja u Donbasu", pri čemu stradavaju civili.

ZASAD NE IDE U KIJEV Papa Franjo: Patrijarh Kiril mi je 20 minuta čitao opravdanja za rat. Putin me ne želi vidjeti...

Rusija niječe da njezine snage u Ukrajini čine ratne zločine i za pogibije civila okrivljuje ukrajinske nacionaliste i "neonaciste", što Kijev i Zapad odbacuju.

"Zapad bi mogao pomoći da se prekinu te strahote utječući na odgovarajući način na vlasti u Kijevu i prekidom slanja oružja Ukrajini", rekao je, prenijela je agencija RIA.

Putin je također francuskom kolegi rekao da je Moskva i dalje spremna na dijalog s Ukrajinom.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Milebb 04.05.2022.

    Pa dobro jutro da Ameri mogu zaustavit taj rat, oni su i stavili tamo Zelenskog, imate video na netu. Ali im nije u interesu da to naprave, jer su ulozili milione u laboratorije za izgradnju bio oruzija, sve to imate na internetu, cijeli svijet bruji o tom, a i zaraduju dobro od tog rata, jer su se vise puta pohvalili koliku zaradu imaju, sve vam je to na internetu. Zasto bi rusi ubijali svoje civile, nema smisla, zato to nije rat, nego vise kao specijalna operacija, da se sacuvaju civili, i tu je problem, tu dosta njih gine, jer se dosta povlace nazat, pa mijenjaju poziciju, a za ukrajince je to obican rat,  znaci sve zivo ubijaju, tu je jako velika razlika, dok rusi idu polako, vise takticki, a ukrajinci samo rokaju po njima, jer ne brinu za civile. Ja sam od samog pocetka govorio da su za taj rat krivi Amerika, i Eu, oni su izazvali taj rat. Imate video na youtubeu kad su Amerikanci dosli u Ukrajinu mislim 2018g, ako se ne varam, i rekli: vrijeme je da zaustavimo Ruse, krenite, i znajte da ce Amerika biti uz vas, vas rat je i nas rat, a nas troje sad se vracamo u vasington da smislimo neke sankcije rusiji...    Tako otprilike je to bilo. I sad su dosli do takve situcije da vec jedva skrivaju lazi, pa su poceli priznavat da su lagali sta se sve tamo desavalo. Upisite u youtube: United States Admits To Spreading LiesAbout Ukraine War... Nemojte bit neuki, nego pogledajte sami sta se sve desava tamo.

  • 2 x general 04.05.2022.

    treba razgovarati barem s desetak psihijatara i psihologa, ako uopće još ima šanse za ozdravljenje

  • ajetodoo 03.05.2022.

    Nemoguće je sa cinikom postići neki dogovor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare