To je to što me zanima!

'Putin nije bolestan, a glasine o dvojniku su apsurdne podvale'

U intervjuu 2020. Putin je zanijekao dugogodišnje glasine da koristi dvojnike, premda je rekao da mu je u prošlosti bila ponuđena prilika da ima jednog iz sigurnosnih razloga
Vidi originalni članak

Glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov opovrgnuo je u utorak izvješće da je predsjednik Vladimir Putin bolestan i nasmijao se stalnim glasinama da ga dvojnici pokrivaju u javnim nastupima.

- S njim je sve u redu, ovo je apsolutno još jedna lažna vijest - rekao je Peskov upitan o izvješću ruskog Telegrama bez izvora, koje su preuzeli neki zapadni mediji, da je predsjednik u nedjelju navečer imao ozbiljne zdravstvene probleme. 

KOLUMNA BIVŠEG VELEPOSLANIKA Ključno je pitanje imaju li Rusi i Putin veze s ratom u Izraelu jer Ukrajina možda ne dobije oružje

Glasnogovornik se nasmijao odgovarajući na daljnje pitanje o dvojnicima i zanijekao da ih Putin ima.

- Ovo spada u kategoriju apsurdnih informacijskih podvala o kojima cijeli niz medija raspravlja sa zavidnom upornošću. To izaziva samo osmijeh - rekao je Peskov.

Putin, džudo entuzijast koji je dugo njegovao imidž "čovjeka od akcije", napunio je 71 godinu 7. listopada. Održava intenzivan raspored sastanaka i javnih nastupa, od kojih su mnogi na televiziji.

IZ MINUTE U MINUTU Noću je Putin svratio do vojnog stožera u Rostovu kako bi pozdravio zapovjednike

Njegov nedavni program uključivao je prošlotjedni posjet Kini, sa zaustavljanjem u dva ruska grada na povratku.

U intervjuu 2020. Putin je zanijekao dugogodišnje glasine da koristi dvojnike, premda je rekao da mu je u prošlosti bila ponuđena prilika da ima jednog iz sigurnosnih razloga.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Usora1 24.10.2023.

    ne kontam zašto ne kažu da je umro i nakon par dana da je uskrsnuo. ovi “dijagnostičara” umrli bi od muke..

Komentiraj...
Vidi sve komentare