To je to što me zanima!

Silvio Belusconi: 'Putin mi je za rođendan mi je poslao 20 boca votke'. Prekršio je EU sankcije

Europske sankcije uvedene u travnju uključuju zabranu uvoza ruskog alkohola uključujući votku, priopćila je Komisija, dodajući da nema iznimki za poklone
Vidi originalni članak

Dvadeset boca votke koje je ruski predsjednik Vladimir Putin poslao talijanskom političaru Silviju Berlusconiju krše europske sankcije uvedene zbog ruske invazije na Ukrajinu, objavila je u četvrtak Europska komisija.

Bivši premijer Berlusconi, čija će stranka Forza Italia biti član nove koalicijske vlade, izazvao je ovaj tjedan kontroverzu kazavši da je ponovno u kontaktu s Putinom.

UOČI EU SAMITA Scholz: 'Putin je mislio da će nas zatvarenjem plinovoca ucijeniti. Preračunao se. Mi nismo slabi'

"Za rođendan mi je poslao 20 boca votke i jako lijepo pismo", rekao je Berlusconi, koji je prošli mjesec napunio 86 godina, svojim zastupnicima, po audio snimci koju je prenijela novinska agencija LaPresse.

Europske sankcije uvedene u travnju uključuju zabranu uvoza ruskog alkohola uključujući votku, priopćila je Komisija, dodajući da nema iznimki za poklone.

KOLUMNA: TOMISLAV KLAUŠKI 'Rusija ne smije izgubiti'. Zašto Milanović ne kaže da Ukrajina ovaj rat ne bi smjela izgubiti?

No na država članicama je da te sankcije provode i nije poznato hoće li talijanske vlasti nešto poduzeti s tim u vezi.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare