To je to što me zanima!

Putin proslavio 60. rođendan, fanovi mu htjeli javno čestitati

Guverner Sankt Petersburga je Putinu uputio čestitku u kojoj je napisao kako je on vratio Rusima povjerenje u budućnost. Putinu u čast otvorena je i izložba u Moskvi
Vidi originalni članak

Ruski predsjednik Vladimir Putin je u nedjelju proslavio 60. rođendan. Zrakoplovom je otputovao u rodni Sankt Petersburg, gdje je taj poseban dan proslavio u krugu prijatelja i obitelji. Njegovi pristaše iz cijele Rusije htjeli su mu čestitati javno, a svi mediji u toj zemlji su izvijestili o posebnom danu svog čelnika.

Guverner Sankt Petersburga Georgij Poltavčenko je Putinu uputio čestitku u kojoj je napisao kako je on vratio Rusima povjerenje u budućnost. Putinu u čast je otvorena i izložba u Moskvi pod nazivom "Jedan od najvećih dobričina".

S druge strane su pripadnici opozicije pozvali na prosvjede, no unatoč svemu Putin je i dalje popularan među ženskom populacijom u Rusiji, javlja The Moscow Times.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • šnjofam gaćice 08.10.2012.

    bila sam na seminaru u Moskvi i ST. Petersburgu, neki ovdje bi trebali otić pa da vide gladne po cesti kako leže smrznuti , ne znaš jesu li mrtvi ili živi !!!Samo ta slika ne smije u svijet!!!

  • KanaanZg 08.10.2012.

    hoće li izač ususret rođendanu brojka pobijenih novinara koji su pisali o njegovom lopovluku???????

  • LebronPetrovic 08.10.2012.

    Živio Gari Kasparov ! On voli Hrvatsku !

Komentiraj...
Vidi sve komentare