To je to što me zanima!

Putin 'provirio', o povlačenju iz Hersona ni riječi: Niz država nas želi potkopati, neće im to proći!

Putin je naglasio da su kontinuitet generacija, odanost tradiciji, visoke duhovne i moralne smjernice bile i ostale temelj ruskog nacionalnog identiteta.
Vidi originalni članak

Niz zemalja nastoji prekrojiti povijest kako bi potkopale suverenitet Rusije, rekao je to danas ruski predsjednik Vladimir Putin, javlja Izvestia.

- Pokušaji niza država da prekroje, preoblikuju svjetsku povijest postaju sve agresivniji. I, uglavnom, oni imaju očit cilj u odnosu na naše društvo. Podijeliti, lišiti vodstva, oslabiti, u konačnici, Rusiju, utjecati na njezin suverenitet. Zapravo, potkopati suverenitet - rekao je na sastanku ruskog organizacijskog odbora “Pobjede” Putin.

U SRBIJI SVE PO STAROM Vučić u ovčjoj koži! Savjetnik Putinovog psa rata donio mu je darove: 'Kadirov se zahvaljuje'

Po šefu Rusije, 'ljuljanje' država i naroda kreće podmetanjem povijesnih mitova.

- Takav scenarij, kao što vidimo, već je testiran u nekim zemljama, uključujući Ukrajinu , i u nizu drugih država. Bilo je pokušaja da se isto učini s našom zemljom, s Rusijom. Ali, kao što sam već rekao, postavili smo rampu na vrijeme i dosta čvrsto kako bismo obranili svoje interese - rekao je Putin, javlja Izvestia.

KIM ŠALJE LJUDE PUTINU? Putin otvorio vojsku strancima, ruski mediji javljaju: Stiže 100 tisuća dobrovoljaca iz Sj. Koreje

O porazima na bojišnici, povlačenju iz Hersona i sve većem nezadovoljstvu u Rusiji nije govorio.

Putin je naglasio da su kontinuitet generacija, odanost tradiciji, visoke duhovne i moralne smjernice bile i ostale temelj ruskog nacionalnog identiteta.

POZVAO G20 DA BUDU SUKREATORI MIRA Zelenski: Postoji formula mira za Ukrajinu. Ovo su uvjeti za završetak ruskog rata u zemlji

Samo da dodamo da te gore nabrojane vrijednosti i nisu baš prikazane u napadu na Ukrajinu i stravičnim zločinima koje su izvršili...

OVDJE PRATITE SITUACIJU U UKRAJINI IZ MINUTE U MINUTU

PUTIN JOJ DAO TITULU MAJKE HEROINE Vojska mu bježi, poslušnici mu okreću leđa, a Putin odlikuje suprugu Kadirova: Jača obitelj!

Idi na 24sata

Komentari 8

  • pilot helikoptera_370 16.11.2022.

    Vidimo da se ukrajinska ofanziva pretvorila u rovovsku borbu u kojoj se zauzme, pa izgubi nekoliko napustenih sela. Srecom toplo vrijeme za ovo doba godine jos uvijek odgadja zimu koja ce sigurno poceti da uzima svoj danak u ovom ratu........... Rusi sistematski unistavaju ukrajinske izvore elektricne energije Jedino ostrasceni navijaci strana u ovom pogubnom ratu ne posustaju u svojim bestijalnim uvredama svojih virtualnih protivnika. .Ovdje se zaista moze vidjeti toliko nebuloznih "povjesnih istina", da bi kreatorima istih trebalo odati priznanje za mastovitost!.............Gotovi ste!!....Ali to ne sprijecava neke sizofrene stanovnike da ovdje prorokuju propast Rusije - najvece nuklearne sile svijeta.

  • Vlad 15.11.2022.

    Na slici gdje viri iz auta podsjeća me na onu narodnu: "Što me gledaš k'o miš iz posija".

  • 15.11.2022.

    Koji lik 🤦

Komentiraj...
Vidi sve komentare