To je to što me zanima!

Zamijenit će mjesta: Medvedev za premijera, Putin predsjednik

Već se mjesecima nagađalo da će se Putin kandidirati, a većina Rusa ionako smatra da je stvarna moć za Medvedevog mandata bila u Putinovim rukama
Vidi originalni članak

Ruski predsjednik Dmitrij Medvedev podržao je premijera Vladimira Putina u utrci za predsjednika na izborima sljedeće godine, javlja BBC. Odluku da odustane od utrke objavio je na godišnjem kongresu stranke Ujedinjena Rusija na čelu koje je Putin. 

Par minuta prije toga Putin je rekao kako smatra da bi Medvedev trebao biti nositelj stranačke liste na parlamentarnim izborima u prosincu.

Putin je već odradio dva predsjednička mandata prije no što je Medvedev tu poziciju preuzeo 2008. godine. Već se mjesecima nagađalo da će se Putin kandidirati za izbore u ožujku, a većina Rusa ionako smatra da je sva stvarna moć cijelo vrijeme Medvedevog mandata bila u Putinovim rukama.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Boy X 25.09.2011.

    Nezamjenjiv Putin kao tito.

  • eurodiesel 24.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • jukiko 24.09.2011.

    koja novost..pa ovo se znalo u startu..i tako dok ih smrt ne rastavi :-))

Komentiraj...
Vidi sve komentare