To je to što me zanima!

Putin slavi 60. rođendan doma s obitelji, ne radi veliku 'feštu'

Škole mu šalju crteže, televizija snima dokumentarce, a on priprema vrlo skromnu proslavu za uski krug ljudi. Ruskom predsjedniku će doći rođaci i prijatelji
Vidi originalni članak

Ruski predsjednik Vladimir Putin u nedjelju će navršiti 60 godina. Ne zna se hoće li mu na rođendansku zabavu doći Silvio Berlusconi.

- Predsjednik će slaviti kod kuće, a zabava će biti vrlo skromna. Doći će rođaci i najbolji prijatelji - rekao je glasnogovornik Dmitri Peskov. Nije želio potvrditi je li među uzvanicima bivši talijanski premijer. Mladež obilježava Putinov rođendan čitanjem poezije ruskih autora diljem zemlje, a navodno su od nekoliko škola naručili crteže učenika naklonjenih Putinu.

Na nacionalnoj televiziji prikazuju dokumentarac o njegovu životu, a prema nezavisnim anketama, žene ga smatraju seks-simbolom. Svaka peta Ruskinja udala bi se za njega. Opozicija pak traži da s partyja ode u mirovinu. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Yassa 07.10.2012.

    nek slavi sebi slavi

  • Ain Stein_535 07.10.2012.

    sretno -napravio si mnogo ,samo naprijed..

  • PMF 087 07.10.2012.

    I sa svim svojim nedostatcima dalekooooo najbolji zbor za Ruse. Da im nije ovako odlučna osoba na čelu države Ameri bi ih davno rasturili unutarnjim svadjama kao i kod nas što se desilo. Još da nije povezan sa mafijskim močnicima bio bi za uzor. Ebeš državu u kojoj može raditi šta ko želi i noko ne odgovara. Preko noći se ne može u "demokraciju" nego se to "uči" godinama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare