To je to što me zanima!

Putin svojoj profesorici darovao stan u Izraelu

Predsjednik Putin svojoj profesorici njemačkog MinI Yuditskayoj darovao je apartman u Izraelu u znak zahvalnosti za sve čemu ga je naučila
Vidi originalni članak

Nakon susreta s Putinom u Izraelu novinari su pokucali na njena vrata i šokirali se kad su vidjeli kako živi u lošim uvjetima. Priča je izašla u novine i Minu je tada posjetio jedan Rus koji joj je rekao kako je Putin nije zaboravio te da joj u znak zahvalnosti želi pokloniti apartman.
- Mogla sam birati između dva stana, ali ja sam izabrala onaj koji nema puno stepenica te se nalazi u blizini ljekarne i trgovina - govori Mina koja se svom bivšem učeniku pismeno zahvalila.
Mina je u Izrael emigrirala 1973. godine, tri godine nakon što je Putin maturirao, piše Pravda.
- Bio je vrlo skroman, tih i povučen učenik - kaže profesorica koja je za Putina ponovno čula kad je u jednim novinama pročitala da su pronađene njegove bilježnice iz škole u kojima je pisao na njemačkom jeziku. Tada je profesorica poslala pismo ruskoj ambasadi u Izraelu i zatražila da joj dopuste susret s njim.
Putin je tada trebao doputovati u Izrael u posjet veteranskoj konvenciji. Susreli su se u hotelu "Metzudat David" i prvi susret potrajao je punih 40 minuta,.
- On je za mene još uvijek dječak Vladimir. Želim mu puno zdravlja kako bi svoj posao odradio do kraja - dodala je Mina.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • aranea 09.10.2007.

    ja ne vidim da je Mesić poklonio stan bilo kome, kamoli kojem profesoru, tako da i jedan stan.. više i bolje nego je napravio Mesić!

  • spomenka 09.10.2007.

    Baš lijepo, neka sad daruje stanove svim svojim profesorima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare