To je to što me zanima!

Putin uzvratio Zapadu: Imate dva dana. Napravite popis svih proizvoda zabranjenih za izvoz

Vladi su naredili da u roku od dva dana utvrdi popise stranih država na koje će te odluke utjecati.
Vidi originalni članak

Ruski predsjednik Vladimir Putin naredio je u utorak da se do kraja 2022. ograniči i zabrani izvoz i uvoz u Rusku Federaciju za određene proizvode i sirovine, piše agencija Tass.

PREKO 150 TISUĆA Pentagon: Putin je u Ukrajinu poslao gotovo sve vojne snage

- Osigurati do 31. prosinca 2022. primjenu sljedećih posebnih gospodarskih mjera: zabrana izvoza izvan teritorija Ruske Federacije i/ili uvoza na teritorij Ruske Federacije proizvoda i/ili sirovina u skladu s popisima koje je utvrdila Vlada Ruske Federacije  stoji u dokumentu koji su objavili u utorak navečer.

Planirano je da se na listama definiraju proizvodi čiji će uvoz i izvoz biti ograničeni. Određeno je da se mjere ne odnose na građane koji prenose predmete za osobnu uporabu. 

SVI KOJI SU UVELI SANKCIJE RUSIMA Vladimiru Putinu na stol stigao popis neprijateljskih zemalja. Hrvatska je među njima...

Vladi su naredili da u roku od dva dana utvrdi popise stranih država na koje će te odluke utjecati.

Kako se ističe, dokument su donijeli kako bi osigurali sigurnost i funkcioniranje industrije.

Idi na 24sata

Komentari 198

  • nerer ivica škulja 10.03.2022.

    Hahaha. Čim  je tako velika svjetska sila.  Nije uspjela u prvih 3 dana   svog krvavog pohoda stavit  na koljena ukrajinu.    To je samo znak  da  ne štima u njihovom sustavu s vojskom.     Nije to nikakva svjetska sila   zbog čega bi svi trebali drhtati.       A to da  je svojim idijotarijama  zavio i ruski narod u crno toga nije svijestan.      A ukrajincima   samo naklon  do poda.   Žao mi je toliko žrtava za j... ljudsku pohlepu od Putina.

  • DRZAVNI JAD 09.03.2022.

    Hahhaha....svaki put daje rok dva dana

  • Zvone Sokac 09.03.2022.

    Ovaj ce Rusiju vratiti u Srednji vjek.

Komentiraj...
Vidi sve komentare