To je to što me zanima!

Putinov saveznik doputovao u Kalinjingrad: Zabrinut je zbog sigurnosti nakon spora s Litvom

Litva tvrdi kako je zabrana tranzita provođenje europskih sankcija namijenjenih kažnjavanju Rusije zbog invazije na Moskvu
Vidi originalni članak

Jedan od najvećih političkih saveznika ruskog predsjednika Vladimira Putina u utorak je stigao u Kalinjingrad kako bi razgovarao o nacionalnoj sigurnosti dok traje spor Moskve s Litvom koja je zaustavila tranzit sankcionirane robe do te ruske eksklave.

Nikolaj Patrušev, moćni tajnik ruskog Vijeća sigurnosti, u Kalinjingradu će održati sastanak o sigurnosti ruskog sjeverozapada, prenosi RIA Novosti.

BIVŠI BRITANSKI PREMIJER: 'Putin mi je prijetio. Prvo mi je podvalio nisku stolicu, a onda je počeo čitati podatke o meni...'

Ta ruska agencija piše kako je putovanje, koje će uključivati razgovore o prometu, planirano i prije no što je Vilnius zabranio tranzit dobara koje su pod sankcijama Europske unije. Kopnenim putem Rusija ima pristup toj eksklavi samo putem Litve i Poljske.

> Sve o ratu u Ukrajini pratite iz minute u minutu OVDJE

Kalinjingrad, nekadašnju luku Koenigsberg, prijestolnicu Istočne Pruske i dom slavnog filozofa Immanuela Kanta, sovjetska Crvena armija osvojila je iz ruku nacista u travnju 1945. godine.

NI DA NI NE Putin protiv Putina: Nikome ne prijetimo nuklearnim oružjem, imamo ga, iskoristit ćemo ga...

Litva tvrdi kako je zabrana tranzita provođenje europskih sankcija namijenjenih kažnjavanju Rusije zbog invazije na Moskvu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • vilim1234 21.06.2022.

    tako su isto provodili progon zidova cak i puno efikasnije i brutalnije ,jer je to nacisticka Njemacka trazila od njih 1941.

  • barba1 21.06.2022.

    "Zbog invazije na Moskvu", tko piše ove članke, podnaslovi puni grešaka, bolje bi Keljemendi iz Prištinu sročio jednu prosto-proširenu rečenicu.

  • weselylu 21.06.2022.

    Nije zabrinut zbog zločinačke invazije na Ukrajinu i 34 000 poginulih ruskih vojnika za ništa?

Komentiraj...
Vidi sve komentare