To je to što me zanima!

Putinova misteriozna plavuša: Uvijek ga prati na putovanjima

Po službenim podacima, u predsjedničkom avionu rade petorica stjuarda i pet stjuardesa, ali ime najdraže Putinove stjuardese i dalje ostaje nepoznato u javnosti
Vidi originalni članak

Ono na što je malo ljudi obratilo pažnju pri slijetanju ruskog predsjednika u Beograd je trenutak kada Putin izlazi iz svog zrakoplova, a na vrhu stepenica se nalazi stjuardesa koja, sudeći po fotografijama, još od 2000. godine uvijek putuje s prvim čovjekom Kremlja.

RUSKI PREDSJEDNIK U BEOGRADU Putin došao kod Vučića: 'Vežu nas povijesno duboki korijeni'

Po službenim podacima, u predsjedničkom avionu rade petorica stjuarda i pet stjuardesa, ali ime najdraže Putinove stjuardese i dalje ostaje nepoznato u javnosti.

Za razliku od Putina, ime omiljene stjuardese Borisa Jeljcina bilo je poznato, a radilo se o izvjesnoj Galini, koja je jednom prilikom objasnila kako se posada ponaša tijekom predsjedničkih putovanja.

- Ako je riječ o kratkoj posjeti, posada uvijek ostaje u zrakoplovu. U suprotnom smo smješteni u hotelu. U trenucima odmora ne možemo si priuštiti da popijemo piće jer uvijek moramo biti spremni svakog trenutka biti ponovno u zraku - navela je Galina.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • boskobuha1 21.01.2019.

    kako autor teksta nije napisao tajanstvena plavuša iz srbije u pratnji Putina

  • najiram 10 20.01.2019.

    žena robot koja ga štiti...sa nadnaravnim moćima...putin ima u nju apsolutno povjerenje...

  • matalan 20.01.2019.

    kaj bi posvudusa dala da bude kraj patuljka

Komentiraj...
Vidi sve komentare