To je to što me zanima!

Putnica zapela u Gračacu: 'Mi smo u kafiću, puno toga ne radi'

Oko 15 sati je čitateljica zapela u Gračacu. Kako kaže ne radi ništa osim kafića, a i prihvatilišta su popunjena. 'Da nas izbace iz kafića, ne znam gdje bi kupili vodu,' kaže nam
Vidi originalni članak

Dio putnika koji je zapeo u snijegu je krenuo prema sjeveru, a neki su i dalje u Gračacu. Među njima je i čitateljica koja se nalazi u kafiću koji ih je primio, ali tvrdi da brojni objekti ne rade.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mi smo autobusom putovali u Zadar, oko 15 sati smo zapeli u Gračacu i sad je 23 sata navečer. Ne radi ništa osim kafića u kojem se sad nalazimo. Da nas oni izbace, ne bi imali mjesta gdje da kupimo vodu jer je sve zatvoreno, iako javljaju da je sve otvoreno zbog situacije. Čak je i prihvatilište popunilo kapacitet - kaže nam čitateljica koja i dalje ne zna da li će se vraćati za Zagreb ili nastaviti za Zadar. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

APEL GRAĐANIMA Policija upozorava: Sve snage su na terenu, ne krećite na put!

- Ne znamo niti kad bi trebali krenuti. Ono što se priča među ljudima da nećemo moći nigdje više od 12 sati. Ovdje je sigurno 5, 6 buseva i hrpa osobnih automobila još - ispričala nam je čitateljica koja ne zna gdje će provesti noć.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • sprangija 27.02.2023.

    Krenuli su na put unatoč upozorenjima da ne idu,to su isti oni koji ljeti planinare u japankama pa poslije traže da ih netko izvlači

  • bečar-bečar 27.02.2023.

    pa kupi vodu u kafiću,plavušo tebi je AP kriv zato što snijeg pada u pola zime,mislim ono,?

  • bečar-bečar 27.02.2023.

    zašto ne kupiš vodu u kafiću,???plavuša !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare