To je to što me zanima!

Putnici od straha peticijom spriječili polijetanje aviona

Boeing 737-800 Air Berlina dva je puta pokušao poletjeti za Portugal iz zračne luke u Nürnbergu. Putnici su potpisali peticiju da bi ih pustili van
Vidi originalni članak

Najnoviji Boeing 737-800 njemačke zrakoplovne tvrtke Air Berlin u utorak je dva puta bezuspješno pokušao poletjeti za Portugal iz zračne luke u Nürnbergu. Putnici nisu znali što se događa pa ih je uhvatila panika. Nakon drugog propalog pokušaja, uhvatio ih je strah. 170 putnika odlučilo je organizirati peticiju da ih puste iz aviona. Iako je osoblje tvrdilo kako je sve u redu, putnici su htjeli do odredišta letjeti drugim avionom. Nakon punih 15 sati čekanja, stigli su u Portugal. Dvoje putnika, koji inače imaju fobiju od visina, u zadnji su tren odustali od putovanja. Glasnogovornica Air Berlina za njemačke je medije izjavila kako je došlo do kvara na elektronici, ali nikakvih opasnosti za putnike nije bilo.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • balun 16.09.2008.

    Toliko im je trebalo da su ovi stigli raspisati referendum, glasovati , prebrojiti rezultate glasovanja ... avion na slici je DC9 a ne 737-800.

  • nogometas05 16.09.2008.

    Dobro su postupili..kako nista nije bilo ako je kvar na elektronici i avion ne moze poletjeti???!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare