To je to što me zanima!

Putnički zrakoplov srušio se u Nepalu, poginuli su svi putnici

Avion Nepal Airlinesa uzletio je u nedjelju iz grada Pokhara za Jumlu, a kontakt s njim izgubljen je malo nakon uzlijetanja. U potragu za avionom krenuo je helikopter
Vidi originalni članak

Putnički avion koji je proglašen nestalim srušio se u planine u Nepalu, a poginuli su svi putnici. Lokalne vlasti javljaju kako su olupinu aviona pronašli u pokrajini Arghakhanchi, javlja BBC.

Avion Nepal Airlinesa uzletio je u nedjelju iz grada Pokhara za Jumlu, a kontakt s njim izgubljen je malo nakon uzlijetanja. U potragu za avionom krenuo je helikopter, a službenici su ga pronašli u planinama.

- Vidjeli smo gdje je avion pao, a potpuno je izgorio. Ne postoji nikakva mogućnost da je netko preživio - rekli su službenici. U trenutku nesreće je u avionu bilo 18 ljudi, tj. 15 putnika i tri člana posade. Među poginulima je i jedno dijete.

Tamošnje vlasti pokrenut će istragu kako bi utvrdili okolnosti nesreće, a olupinu će ukloniti s mjesta nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Tiranosaurus 17.02.2014.

    "Tko leti - vrijedi..tko vrijedi - leti..tko ne leti - ne vrijedi"(Grunf)

  • jabuka5 17.02.2014.

    jao , Bože , moj , kako počesto nesreće i na kopnu i u moru i u zraku ,,,, jadni ljudi i dijete , i posada , o koja žalost,,,,,,,pokoj im duši....... možda bolje gledati na ispravnost , aviona ,,,,neznam.....

  • vana 3 17.02.2014.

    Kakva tragedija užas,ne ponovila se nigdje više,žao mi je poginulih počivali u miru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare