To je to što me zanima!

Putnik ga pljunuo: Vozač busa 'pukao' i brutalno ga pretukao

Seattle: Nakon što je mlađi muškarac zaspao u autobusu, vozač ga je na zadnjoj stanici zatražio da izađe van. Na izlasku iz busa mladić je vozača pljunuo u lice...
Vidi originalni članak

Hej čovječe, trebaš izaći iz autobusa. Ovo je zadnja stanica. Moraš izaći, moraš izaći. Želiš li da te policija izvuče van? Ajde, izađi, izađi. Ovo je zadnja stanica, izađi iz autobusa. Izađi van.  Imam pauzu - uporno je ponavljao vozač autobusa u Seattleu mlađem muškarcu koji je očito zaspao u autobusu

- Je** se, je** se, jeb** se - ponavljao je upravo probuđeni mlađi muškarac. Prema snimci može se pretpostaviti da je u alkoholiziranom stanju. 

Mladić se ustao i kada je prolazio pored vozača odlučio ga je nagraditi pljuvačkom ravno u lice

I tada se vozaču 'zacrnilo'

Prvo je pogodio mladića nečim nepoznatim u glavu, a onda se zaletio, odgurao ga do klupe i s leđa bjesomučno udarao šakom u glavu

- Dobro, dobro,  dosta je, dosta - moglo se čuti od prolaznika.  No vozač nije stao, već je zgrabio mladića, bacio ga na pod i udario nogom.

- Što se događa - čuje se ženski glas.

- Pljunuo mi je u lice - odgovara vozač.

- Pa što onda? - pita žena.

 - Kako, pa što? - upitao je vozač.

- On je taj koji ima problem, a vi ste trebali biti iznad toga. Sada vi imate problem. Mislite da vas nećemo prijaviti? - pita žena.

- Baš me briga. Pljunuo mi je u lice. Nije me briga. I on je odrastao - rekao je vozač.

I tu se snimka gasi. 

Nije nam poznato što je na kraju bilo s vozačem, kao ni u kakvom je stanju pretučeni mladić.

Idi na 24sata

Komentari 176

  • boww 16.12.2013.

    To sto je vozac napravio je apsolutno normalna reakcija i bravo za vozaca!!!jer sam misljenja da onaj koji tak ne reagira je kukavica,bezkicmenjak.pa meni da neko pljune u lice sigurno bi ga potegno barem jedanput makar bio jaci 100puta al jedanput bi!

  • Debeli gad 16.12.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Mario8073 16.12.2013.

    Sjajno, bravo majstore, tako treba sa onima koji misle da su frajeri!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare