To je to što me zanima!

Putuje u Vatikan: Ena će Papi darovati 5000 dječjih otisaka

Hrabru Osječanku i njenu majku Papa će primiti u privatnoj audijenciji u petak u 7 sati. Ena će papi Franji darovati dvije kutije pune dječjih otisaka ruku iz Hrvatske
Vidi originalni članak

Osječka heroina Ena Šarac (19) otputovat će u utorak na hodočasničko putovanje iz snova. Golemim kamperom Ena i mama Biserka, u pratnji prijatelja, odlaze na susret s papom Franjom.

Sveti Otac će ih u petak u 7 sati primiti u svom apartmanu u Domu sv. Marte u Vatikanu.

Za poseban susret Ena je dala tiskati i majicu koju će odjenuti tog dana. Na njoj je, među ostalim, i poziv da Papa dođe u Hrvatsku i da blagoslovi sve bolesne, nemoćne, siromašne i one bez doma. Ena će papi Franji darovati dvije kutije pune dječjih otisaka ruku, koje su joj poslali mališani iz cijele Hrvatske. Ena je do ponedjeljka skupila više od 5000 ručica.

- U Eninu akciju uključili su se vrtići, roditelji Palčića, prijatelji i osnovne škole. Mi tamo više ne putujemo kao Ena i njezina mama nego kao predstavnici hrvatske djece koja Papu žele vidjeti u Hrvatskoj - kaže Biserka Šarac. 

Kad se vrati, Ena će na operaciju noge. Zaključila je kako će susret s Papom biti početak novog proljeća u njezinu životu.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • 18.03.2014.

    Sretan put, draga naša djevojčice, sa srcem punim hrabrosti i ljubavi za druge, veće od svakoga koga znam. Neka te Papa blagoslovi, zaslužila si.

  • mama2misa 18.03.2014.

    Draga Ena kada bi svi imali ovako veliko srce kakvo ti imaš ova zemlja bi bila raj...Nadam se da će te ovaj put i Papa još više oplemeniti jer ti još tako puno toga možeš pokloniti,dati i naučiti druge kako biti skrušeni,pošteni,velikodušni a jednostavno svoji...Sve najbolje malena i neka te prati sreća!!!!

  • tiha voda_492 18.03.2014.

    ovo je tako tuzno... :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare