To je to što me zanima!

R. Rodić: Brata ne puste iz zatvora na sprovod Vinka

Roko Rodić sumnja da će policija naći ubojicu njegova brata Vinka, no vjeruje da će istina o njegovoj smrti ipak na kraju izaći na vidjelo dana
Vidi originalni članak

Kako može biti loš čovjek ako voli životinje? Moj je brat imao četiri psa i 150 ptica, svaki je dan dva sata čistio kaveze. Je li to mafijaš?, govorio je Roko Rodić, brat Vinka Rodića. U Vinka je nepoznati počinitelj u nedjelju navečer iz automatskog pištolja, vjerojatno s prigušivačem, ispalio desetak hitaca. Vinko je igrao biljar u kafiću Bugzy brata Sebastijana u zagrebačkoj Dubravi. Pogodilo ga je šest metaka, od toga tri u glavu. U ponedjeljak poslijepodne podlegao je ozljedama u KB-u Dubrava. Rodićeva obitelj ogorčena je što Lazara Rodića, koji služi kaznu zbog ubojstva Zlatka Bagarića ne puštaju na bratov sprovod.
- Odbili su ga iz sigurnosnih razloga. Policija nije u stanju osigurati mom bratu da dođe na sprovod, a kamoli da nađu ubojicu - ogorčen je Roko. Kaže i da, koliko zna, Vinko nije imao neprijatelja te odbacuje sumnje da je riječ o odmazdi za Bagarića. No uvjeren je kako će istina o ubojstvu brata izaći na vidjelo.
- Moj brat će otići u hladnu zemlju, ali istina mora izaći na vidjelo - kaže Roko Rodić. Policija još nije imala sumnjivca za ubojstvo Vinka. Potvrdili su da obavljaju razgovore sa svima koji bi mogli imati bilo kakve korisne informacije. Kratko nakon ubojstva u obližnjoj ulici zaustavili su mladića u Smartu koji je imao pištolj, no utvrdili su da nema veze sa slučajem.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • entoni 22.02.2008.

    Hitler je volio svog terijera !

  • buzdovan 20.02.2008.

    Mayren, hebem te nepismena, pa pročitaj moje komentare! Mene nazivaš krmkom, a ja osuđujem takve poput braće Rodić!? Ili si nepismen ili si glup...

  • ajazvi10 20.02.2008.

    ovaj put se slažem s buzdovanom

Komentiraj...
Vidi sve komentare