To je to što me zanima!

R. Tomašić najavila koaliciju s HDZ-om na lokalnim izborima

Glavni tajnik HSP AS, Pero Ćorić je u svom izlaganju pred novinarima rekao kako predsjednik HSP-a Danijel Srb ne može biti predstavnik pravaša zbog prezimena
Vidi originalni članak

U EU ulazimo kao bokci i stoga je za zaštitu naših interesa itekako bitno da u Europarlamentu bude jedna pravaška stranka. Primjer gubitka stečenih prava naših građana je i potpisani sporazum sa Slovenijom oko Ljubljanske banke, a što je ipak bio uvjet za ratifikaciju iako su iz vlasti govorili suprotno. Rekla je ovo predsjednica HSP-a Ante Starčević, Ruža Tomašić, koja je najavila i koaliciju s HDZ-om na sljedećim izborima. 

Glavni tajnik HSP AS, Pero Ćorić je u svom izlaganju pred novinarima rekao kako predsjednik HSP-a Danijel Srb ne može biti predstavnik pravaša zbog svog prezimena, ali i zbog toga što mu je majka pripadnica protestantske crkve i da zbog toga, kako je rekao, on kao takav ne dijeli kršćanski svjetonazor kojeg zastupa HSP- AS. Tek se na konstataciju novinara izjasnio da nije mislio da Srbova majka nije pripadnica kršćanske, već katoličke crkve, i opet dodao da on i zbog toga i zbog svog prezimena ne može predstavljati pravaše.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • dom2 29.03.2013.

    Na sve načine se proziva Ružu. Ako treba neka koalira i sa samim vragom da bi uspjela u svom naumu. Bar će nešto pokušati učiniti za Hrvatsku a i oštra je na jeziku. Nije poltron i jasno kaže što misli sviđalo se to nekome ili ne. Neki se osječaju prozvanima ali to je njihov osječaj jer tako djeluju, a Hrvatska im nije u srcu.

  • RissoQuadro 20.03.2013.

    Samo je jedna Ruža Tomašić, a šta se tiče HDZa i tu ima puno više poštenih ljudi nego u SDPu. Milanović je dokazao da je Sotona. Samo naprid Ružo !

  • ivicahdz 13.03.2013.

    Ne vidim u čemu je problem, ovo je demokratska država,svatko može u koaliciju sa kim hoće i svako će da odgovara za svoje greške ako ih bude. Grešku je napravilo dosta političara kao što su Dražen Budiša može se reći da je HSLS nestala u politici, tu je i Ante Đapić, tu je i Radimir Čaćić tu je i Karamarko koji sa ovakim vođenjem politike HDZa samo odmaže a ne pomaže HDZu,i drugu Zoranu Milanoviću se ne piše dobro za mene osobno je jak na riječima a na djelima je samo porezi i teški HARAČ.

Komentiraj...
Vidi sve komentare