To je to što me zanima!

Rađat će djecu dok joj ne daju da jedno zadrži sebi

Velika Britanija: Trudnici su oduzeli 13 djece radi zanemarivanja, a uzet će joj i 14. bebu. Ona kaže kako će rađati dok joj ne dozvole da zadrži bebu
Vidi originalni članak

Britanka Theresa Winters iz Lutona trudna je osam i pol mjeseci. Socijalna skrb oduzela joj je 13 djece zbog zanemarivanja, a uzet će i bebu nakon što rodi. Specijalizirano osoblje pratit će roditeljske vještine nje i partnera Toneyja Housdena za vrijeme posjeta. Trebat će im tri godine promatranja i savjetovanja da bi ikada dobili dijete. Theresa ipak i dalje ne misli koristiti kontracepciju i odbija sterilizaciju. Par živi u jednosobnom gradskom stanu od socijalne pomoći. Theresa zna da ne može zadržati dijete, ali tvrdi kako mu je kupila odjeću na eBayu. Iako je rodila četvero djece sa zdravstvenim problemima i dalje mota i puši cigarete. Na naslovnice je dospjela u srpnju ove godine. Zaklela se kako će rađati dok joj ne dozvole da zadrži dijete.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • MpH 04.11.2009.

    Hebala vas Britanija i taj izrod na tom otoku, to se valjda toliko međusobno izmiješalo da se samo i rađaju ovakvi biseri!

  • 25sat 02.11.2009.

    nesreća je što se i Bog poigrava sa ljudima pa ne rasporedi svakom po potrebi ! ima ljudi koji bi bili brižni i normalni roditelji, pa ne mogu imati djecu, a pogle\' samo ovaj debilni par, jedan pogled na fotografiju sve govori

  • zagorkabp 02.11.2009.

    Ma kaj me briga za tam neku napušenu britanku koja rađa decu nekome u inat,živi u bogatoj državi pa nek joj Kraljica hrani decu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare