To je to što me zanima!

Rab: U pijesku napravili morskog psa od 2,5 metra

Djeca su bojažljivo prilazila i dragala pješčanu grdosiju gledajući je li to pravi morski pas, a kupači su zapljeskali Talijanima koji su ga izradili
Vidi originalni članak

Dvojica Talijana 30-tih godina u subotu su po najvećem suncu rukama od pijeska izrađivala morskog psa. Grdosiju od dva i pol metra završili su oko 17 sati a kupaći pred autokampom San Marino na Rabu su zapljeskali.
- Okupilo se pedestak ljudi. Vikali su bravo i pljeskali. Stvarno je prekrasan. Najzanimljivije je bilo promatrati reakcije klinaca. Bojažljivo su prilazili i dragali ga, gledajući je li pravi - ispričao je naš čitatelj Marko Tišljar (23) koji s djevojkom ljetuje u kampu. Strpljivi umjetnici, također kamperi, u petak su na istoj plaži izradili veliku kornjaču. Međutim, naišlo je nevrijeme i potopilo je prije nego ju je naš čitatelj uspio fotografirati. Morski pas je "nasukan" na plaži stajao i jučer. Pijesak se osušio pa se malo rasuo, no i takav, priča Marko, izgleda veličanstveno. Zaposlenici kampa nisu vidjeli uradak svojih gostiju, jer od posla, kažu, nemaju vremena za šetnju pješčanom plažom dugom kilometar i pol. Talijanski zakonodavci ne gledaju sa simpatijama uratke od pijeska. Tako naplaćuju 250 eura kazne onima koji se usude na plaži u Eraclei kraj Venecije izraditi, primjerice, kulu od pijeska.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Leftybaby 18.08.2008.

    cestitam

  • Hacker-ri 17.08.2008.

    Rajska plaza u Loparu. Mislim da je kornjaca bila bolja sa previse detalja, ali nazalost ni ja nemam sliku posto se nebo srusilo 2 minute nakon sta su ga napravili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare