To je to što me zanima!

Rabac: Austrijski ronilac (53) preminuo jer je naglo izronio

Ronilac J.L. iz Austrije preminuo je kada je izranjao iz mora kod Rapca. Prilikom izrona na površinu, na dubini od 15 metara J. L. je počeo naglo izranjati
Vidi originalni članak

Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture potvrdilo je da je u četvrtak u moru kraj Rapca smrtno stradao 53-godišnji Austrijanac.

Ronilac J.L. iz Austrije preminuo je kada je izranjao iz mora kod Rapca. On je ronio s bocama u društvu još dvojice prijatelja, također iz Austrije. Ronili su do najviše dubine od 42,5 metara, a prilikom izrona na površinu, na dubini od 15 metara J. L. je počeo naglo izranjati, a pomagao mu je prijatelj.

Na površinu je izronio gotovo bez svijesti. Nažalost J.L. je preminuo prilikom dolaska do obale u autokamp Marina.

Nacionalna središnjica za traganje i spašavanje na moru zaprimila je jučer dojavu o stradavanju ronioca od Županijskog centra 112 . Lučki kapetan iz Rapca Nino Škopac te inspektor Lučke kapetanije iz Pule obavili su očevid ove nesreće, stoji u priopćenju Ministarstva mora.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • U-baka 24.06.2011.

    R.I.P.

  • marin.0202 24.06.2011.

    Stara fora taj u Njemackoj i Austiji izdaje potvrde roniocima.Onda dolaze na policiju te se prijave kao ronioci a zapravo pohadjaju skolu ronjenja te tako se izbjegavaju porezi i davanja Rep.Hrvatskoj.

  • juki1006 24.06.2011.

    ajme tebe, pa moras izjednacavat pritisak, al ko zna sta se njemu dogodilo.. po tome na koliko su metri bili moze se zakljucit da nije prvi put ronija....

Komentiraj...
Vidi sve komentare