To je to što me zanima!

Borić: Stručnjaci bi imali što za reći izjavama Hasanbegovića. On stalno govori o penetraciji

Saborska zastupnica ocijenila je da bi neki stručnjak za psihoanalitičara Sigmunda Freuda imao što reći o izjavama Hasanbegovića da se 'iza Možemo kriju teoretičari lezbijskoga sindikalizma'
Vidi originalni članak

"Može li nešto biti zabavnije? Ne znam gdje i kako on smisli ovakve genijalne sintagme. Bit će šala i pošalica na račun toga. Treba poslušati njegov vokabular jer ima zanimljiv rječnik i uvijek govori o penetraciji", komentirala je saborska zastupnica Kluba zeleno-lijevoga bloka Rada Borić istup zastupnika Domovinskoga pokreta (DP) Zlatka Hasanbegovića koji je na N1 televiziji ustvrdio da se "iza Možemo kriju teoretičari lezbijskog sindikalizma".

KOMENTIRAO KAMPANJU Hasanbegović: "Iza platforme Možemo! se kriju teoretičari lezbijskog sindikalizma"

Smatra kako bi neki freudijanski stručnjak imao što reći za ovo. "Onaj tko se dobro osjeća u svom identitetu, jednako tako ostavlja svim ljudima da žive svoje identitete", poručila je Borić, dodavši da je Hasanbegovićeva izjava bila posve besmislena i da ne zna što bi mediji izvještavali da ih Hasanbgović ne uveseljava.

Odbacila je i optužbe čelnika DP-a Miroslava Škore da članovi njihove platforme žive u gradskim, "Bandićevim" stanovima.

ŽESTOKO SUČELJAVANJE Hasanbegović: Vi ste domaći i strani plaćenici; Benčić: Vi ne radite posao za koji ste plaćeni

"Nitko od nas ne živi u gradskom stanu i ta bi optužba možda mogla biti i bilo utuživa kada ne bismo bili u kampanji. Svi naši članovi koji su na listi a mlađi su žive u stanovima svojih baka, budući da mladi ljudi prekarno žive i rade pa ne mogu ni na kredit kupiti stan, a svi drugi su svoje stanove kupili na kredit", istaknula je Borić.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • intellectus 24.05.2021.

    Takvo što kaže ONA, kako nju dovesti do razuma? Razumijem, Rada je uistinu težak slučaj.

  • 20.05.2021.

    Njegove izjave jedino mogu komentirati psihijatri. Stručno i temeljito.

  • 20.05.2021.

    Vidi Vidi Lepe Svetosavke Da nisam ozenjen zaprosio bih lepog Radu,Ruskar ozvao za vjencanog Kuma

Komentiraj...
Vidi sve komentare