To je to što me zanima!

Radio 101 kupuje Hrvačićev Media servis za 15 mil. kuna

Uz Mediju servis na natječaj su se javila još dva kandidata, Hit press, koji je nudio 10 milijuna kuna i njemački Imposible egresus čija je ponuda iznosila 8,5 mil. kuna
Vidi originalni članak

Najveću ponudu za kupnju Radija 101 dala je Media servis Juraja Hrvačića, a ona je iznosila 15.101,101 kuna. Stečajni upravitelj Maroje Stjepović kazao je kako će kupoprodaja stupiti na snagu teka ako Vijeće za elektroničke medije izda suglasnost za prijenos koncesije, piše tportal. Uz Mediju servis na natječaj za Radio 101 javila su se još dva kandidata, Hit press, koji je ponudio 10 milijuna kuna i njemački Imposible egresus čija je ponuda iznosila 8,5 milijuna kuna. Kao prvi osnivač Media servisa bio je upisan Obiteljski radio, kojeg su zajedno osnovali Juraj Hrvačić i Miroslav Kutle. Media servis je radijska informativna agencija koja vijestima opslužuje 40-ak radija.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • kristov 21.06.2011.

    Tko je procesuiran zbog višemilijunskih promašaja i pronevjera u 101 - nitko!!! Za nagradu dobiše savjetnička mjesta u crvenom uredu blijedog predsjednika..

  • apocalypsedude 21.06.2011.

    za male pare ste se prodali.

  • Car Mrgud 20.06.2011.

    Sad bu vam milivoj lulek direktor,a urednica b.kolar,pa tri za redom,pa red reklama...najbolji glazbeni mix...E ovo je gore od prdekane u koju vas bi svakako trebalo strpat.Pašalić i kutle došli na svoje,pa preuzeli bastion demokratije i "nezavisnog"novinarstva.E jeste bijednici...Fuj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare