To je to što me zanima!

Radiolog potajno snimao gole žene koje boluju od karcinoma

Kod radiologa sa Instituta za onkologiju u Novom Sadu našli su i pedofilski materijal. Sve to pohranio je u računalu. Novosadska policija privela ga je u srijedu navečer
Vidi originalni članak

Policija u Novom Sadu privela je u srijedu A.I. (49), koji radi na Institutu za onkologiju, jer ga sumnjiče za posjedovanje pornografskog materijala s djecom i maloljetnicima. Kod osumnjičenog su istražitelji pronašli i fotografije golih pacijentica oboljelih od karcinoma. 

Nastrani radiolog fotografirao ih je dok su ležale u aparatu za zračenje u Zavodu za radiologiju na istom institutu. 

- Na fotografijama koje je policija pronašla na njegovom računalu vidi se da je riječ o bolesnim ženama koje su ležale u nekom aparatu. Neke od njih su bile bez kose, vidjelo se da se radi oteško bolesnim ženama, koje pritom nisu bile svjesne da ih se snima - rekao je anonimni izvor za Blic koji je sudjelovao u uhićenju.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • dalmatar 04.11.2011.

    Dabogda i njega slikali i to ono kada ga izvuku sa ladicom iz frižidera,a oko palca noge piše mu cedulja sa imenom ...eto..

  • Prva Proleterska_1 04.11.2011.

    Pa vjerovatno je ta prostorija za radiološku terapiju pod kamerama , jer u nju ne zalaze tehničari, a bolesnici mogu i pasti, pa da jih imaju pod kontrolom. Nije on snimao , nego je sustav pod videom. On je jedino presnimavao material, jer mu je netko dao šifru , bez koje se to i ne može raditi !

  • miffy4 04.11.2011.

    koliko moraš biti nastran da bi snimao obnažene bolesne žene koje dolaze na radioterapiju???? dakle, tip ne da je samo nastran, već poremećen do boli.........trebalo bi njega sada na jednu dugotrajnu psihijatrijsku terapiju, ako uopće ima nade za takvo smeće....

Komentiraj...
Vidi sve komentare