To je to što me zanima!

Radnice DTR-a štrajkaju 55 dana, kolonu predvodila curica

Radnice DTR-a su prije tri tjedna bile i na Markovom trgu, a na Facebooku je pokrenuta akcija kojom su pozvali sve građane za pomoć. Štrajkaju već 55 dana
Vidi originalni članak

Radnice DTR-a su u štrajku već 55. dan, a i u utorak su Zagrebom šetale s transparentima. Predvodila ih je sa zviždaljkom u ustima unuka jedne radnice.

Radnice DTR-a su prije tri tjedna bile i na Markovom trgu, a na Facebooku je pokrenuta akcija kojom su pozvali sve građane da u prostorije poslovnice u Petrinjskoj donose pomoć u obliku najnužnijih namirnica: brašna, tjestenine, riže te higijenskih potrepština.

Organizatori akcije su istaknuli kako se kutije polako pune potrepštinama te su se zahvalili svima na solidarnosti.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • poglavica dugi nos 03.07.2013.

    kako ste loši novinari to je nevjerovatno. kako se zove ta akcija na facebooku? stalno servirate poluinformacije i najvažnije uvijek izostavite

  • termadulu 03.07.2013.

    Koliko su nebitne ove divne žene , koliko malo komentara, ne zato što pikiram na komentatore nego što je ovo naša stvarnost i više se nema šta pomagati od riječi. Milanović je proslavu sa visokim dužnoscima opisao ..,ma samo šta se nije otopio kako je tamo njima bilo lijepo...ma gotovo pa si mogao tu atmosferu rezati ili šta je već pokušao zmudrovati. Dok su se gostili, uvlačili svjetskim markama u neku stvar, na pameti im sigurno nije bila prava strana medalje , ovih žena, žena iz Kamenskog i mnogih ljudi kojima je brutalno oteto dostojanstvo sa trivijalnim forama.

  • otorinolaringolog / ginekolog 03.07.2013.

    ma kaj će vam štrajk, tu uspijevaju samo parade

Komentiraj...
Vidi sve komentare