To je to što me zanima!

Radnice Uzora zatražile su pomoć Grada Splita i županije

Radnice upozoravaju kako nadležne državne instance uopće ne reagiraju, jer Uzor ne uplaćuje doprinose sedam godina. Radnice su bez plaća posljednjih 7 mjeseci
Vidi originalni članak

Radnice splitske tekstilne tvrtke Uzor zatražile su pomoć Grada Splita i Splitsko-dalmatinske županije da im se pomogne u nastavku proizvodnje i očuvanju 105 radnih mjesta.

- Ta pomoć mogla bi biti kod produženja najma poslovnih prostorija, kod redovite opskrbe energentima, izrade odora za gradska poduzeća, banke, hotele, zaštitare. Mi ćemo se pobrinuti da svoje odradimo korektno i na vrijeme kao uvijek - poručila je Ljiljana Šućur, sindikalna povjerenica u Uzoru.

Radnice upozoravaju da nadležne državne instance uopće ne reagiraju, jer Uzor ne uplaćuje doprinose zaposlenika u državni proračun 7 godina. Radnice su bez plaća posljednjih 7 mjeseci, a tvrde da je nestao dio imovine tvrtke koju su, kako tvrde, rasprodali i izvukli predsjednik Nadzornog odbora Bruno Zvonimir Orešar i njegovi poslovni partneri, te da su pronevjerili i državne poticaje.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • user_89151 04.03.2011.

    koja to budala radi bez plaće....šta nisu dale otkaz kad nisu primil prvu plaću

  • zbarila3 03.03.2011.

    Kod nas sve funkcionira na principu "uzdaj se use i svoje kljuse"! Ali i kljuse uzela Jaca da uzjaše, pa da traži put kojim se kreće da nađe put prema putu. A i "kumovi" kao da su u zemlju propali otkako se Remetinec napunio! Cure, žao mi je, i ja sam lijenčina na Zavodu.

  • analč 03.03.2011.

    halooooooooo!!!!!!!!!!!! Zar te sirotice Jaca ne čuje? Zašto se sad Kerum ne založi za njih?

Komentiraj...
Vidi sve komentare