To je to što me zanima!

Radnici 3.maja zatražili od Popijača da preuzmu škver

Radnici traže da im se omogući da na pet godina preuzmu škver i pokušaju ga spasiti ako ne uspije drugi krug privatizacije. On je to saznao iz medija
Vidi originalni članak

Ministar gospodarstva Đuro Popijač našao se s predstavnicima Uprave i sindikata brodogradilišta 3. maj. Predsjednik Hrvatske udruge sindikata Ozren Matijašević rekao je kako su pričali o tome što će biti poslije završetka privatizacije koja je u tijeku. U narednih 15 dana trebalo bi poraditi na održivom planu poslovanja ako privatizacija ne uspije. Istaknuo je kako ne očekuju uspješnu privatizaciju od nekih hrvatskih brodogradilišta. Popijač je za Novi list u četvrtak rekao kako je svaki prijedlog za spas brodogradilišta dobrodošao pa tako i inicijativa od radnika. Radnici traže da im se omogući da na pet godina preuzmu škver i pokušaju ga sami spasiti ako ne uspije drugi krug privatizacije. Popijač je dodao kako su vrata Ministarstva otvorena za konstruktivne prijedloge. Za ideju radnika saznao je iz medija.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • opatijac123 08.04.2010.

    DOLINO GLADI USTANI

  • plavi cvijet 08.04.2010.

    Naravno da je za ideju saznao od medija kad sindikati koji bi trebali biti most između radnika i Vlade, ništa, baš ništa ne rade. Briga njih za radnike. Bitno da imaju velike plaće. Drugo ih ne zanima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare