To je to što me zanima!

Radnici Imunološkog će svaki dan prestati raditi na jedan sat

Dogovorili smo se da ćemo nastaviti raditi kako bi mogli preurediti naše pogone i pozvati inspekciju Halmeda u ponovnu kontrolu, rekla je sindikalna povjerenica
Vidi originalni članak

Radnici Imunološkog zavoda na drugi dan štrajka pristali su da se vrate na svoja radna mjesta. Ali kao znak upozorenja, svaki dan će štrajkati između 12 i 13 sati. Plaće nisu dobili dva mjeseca. 

- Dogovorili smo se da ćemo nastaviti raditi kako bi mogli preurediti naše pogone i pozvati inspekciju Halmeda u ponovnu kontrolu. Nadamo se da bi nakon preuređenja pogona mogli dobiti privremenu dozvolu za rad. Ipak ćemo svaki dan po jedan sat štrajkati kao znak upozorenja jer i dalje nitko ne zna kakva će biti naša sudbina - rekla je Lidija Jagarinec, sindikalna povjerenica Samostalnog sindikata energije, kemije i nemetala. 

Također je prenijela da su dobili poziv za sastanak u resornom Ministarstvu gospodarstva. Ono bi trebalo prelomiti na koji bi se način Imunološki spasio.


Idi na 24sata

Komentari 5

  • Linz 22.10.2014.

    Radnici Imunološkog zavoda svaki dan će štrajkati, dok Ministarstvo ne postane imuno na njihove zahtjeve !!!

  • pčela 21.10.2014.

    Narod je s vama.Nedamo naš imunološki zavod lopovima da ga unište.

  • ero3 21.10.2014.

    pa samo zbog gasenja jednog od najjacih imunoloskih zavoda u europi ovu vladu rusit, dovoljno je reci da je njihov vipera antiserum(inace univerzalni protuotrov za sve europske otrovnice)koristila citava europa... sramota

Komentiraj...
Vidi sve komentare