To je to što me zanima!

Radnik čistio most, ispao iz čamca i nestao u Dobri

Karlovac: Radnik (60) je čistio stari drveni most s kolegama. Ispao je iz čamca i potonuo. Traže ga ronioci iz Ureda zaštite i spašavanja te vatrogasci
Vidi originalni članak

Djelatnik Vodoprivrede Karlovac Milorad Klisović (60) čistio je u utorak oko 12.30 sati granje oko drvenog mosta nad rijekom Dobrom. Radnici su bili u čamcu, a u jednom trenutku rijeka je na njih nanijela plutajuće deblo. Milorad je zbog udarca izgubio ravnotežu i pao u ledenu rijeku. Njegovi kolege krenuli su u čamcu za njim, no nisu ga mogli sustići. Nesretnom radniku u vodi je spao pojas za spašavanje pa je pokušao doplivati do njega i uhvatiti. Zbog jake struje, vjerojatno se umorio i potonuo. U nabujaloj rijeci izgubio mu se svaki trag.
- U akciju spašavanja i potrage za nestalim djelatnikom Vodoprivrede uključili su se ronioci područnog Ureda zaštite i spašavanja, a vatrogasci pretražuju čamcima - rekla nam je glasnogovornica PU Karlovačke Tamara Grčić. Iz Vodoprivrede kažu da su djelatnici obavljali redovne radove uklanjanja granja koje se okupilo i zaplelo oko mosta.
- Milorad je puno puta sudjelovao u ovakvim akcijama i nikada ništa nije pošlo po zlu - rekao je direktor Vodoprivrede Dubravko Delić. Inače, drveni most koji su čistili nije u funkciji i njime je zabranjeno prometovanje zbog dotrajalosti.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • drug Tito_1 06.01.2010.

    eto kako se muče ljudi u HR, umjesto da je radio sad pred kraj u nekoj kancelariji............

  • nevidljiv_ca 06.01.2010.

    Malo greski od strane drugih radnika ovog covjeka kostale su glave jer nemoguce je da ga nisu mogli sustici camcem., barem po ovim slikama tu rijeka i nije bas nesto brza, ja tocno znam sto znace divlje vode jer vozio sam kajak i znam sto su divlje vode, pogotovu na sjeveru canade.Bog!

  • Samo_Ja_08 05.01.2010.

    Neznam zakaj se takvi poslovi forsiraju po zimi. Sigurno im je mogo dat nekaj drugo da rade..

Komentiraj...
Vidi sve komentare