To je to što me zanima!

Radnik koji je pao u kiselinu se probudio, ali još jede na sondu

'Nakon uspješne operacije jednjaka, probuđen je iz inducirane kome, a zbog težine ozljeda još se hrani na sondu. Dobra je vijest da nije izgubio vid, no čeka ga dugi oporavak', ispričala je njegova majka
Vidi originalni članak

Radnik tvrtke Kotlar iz Đurđevca, 39-godišnjak koji je pao u bazen sa solnom kiselinom dobro se oporavlja. Nakon uspješne operacije jednjaka, probuđen je iz inducirane kome, a zbog težine ozljeda još se hrani na sondu, piše Podravski.

- Dobra je vijest i da nije izgubio vid, a koliko je oštećenje na očima, još je prerano govoriti. Oporavak će biti dug, ali najvažnije je da se on osjeća dobro i da zasad ide sve prema planu liječnika - ispričala je majka 39-godišnjaka.

VIDEO: UŽAS U ĐURĐEVCU Radnik je upao u solnu kiselinu: Ima suprugu i dvoje male djece

Podsjetimo, radnik je htio za dizalicu zakačiti ogradu koja se trebala očistiti u bazenu sa solnom kiselinom. U jednom trenutku, dok je bio pokraj bazena, izgubio je ravnotežu i pao ravno u bazen s opasnom tekućinom. 

Muškarac iz Šandrovca pokraj Bjelovara koji ima suprugu i dvoje male djece danima je zbog strašnih ozljeda bio u induciranoj komi.

U INDUCIRANOJ JE KOMI I dalje se bore za život radnika koji je pao u bazen s kiselinom

- Naš kolega u jednom je času samo vidio da ga nema, da je nestao. Kad je došao bliže bazenu, vidio je njegovu ispruženu ruku i lice zaronjeno u kiselinu. Strašno… Odmah smo ga izvukli, polijevali vodom i dali mu mlijeko te pozvali hitnu. Nakon toga bio je pri svijesti i svima je laknulo - ispričao je šokirani kolega ozlijeđenog radnika. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 06.11.2018.

    Bogu hvala da je preživio i da se što prije vrati obitelji. A jbs poso, posla ce biti ali nas nece

  • jo2hn8ny 06.11.2018.

    Osobno me zanima što je policija otkrila tko je kriv za nesreću?

  • onotamo 06.11.2018.

    bar neka dobra vijest...brz oporavak

Komentiraj...
Vidi sve komentare