To je to što me zanima!

Radnika napali suzavcem i ukrali više od 50.000 kuna

Muškarac je zamolio radnika mjenjačnice u Splitu da pomakne svoj auto. Čim je M.M. (28) izašao, zaskočio ga je drugi muškarac sa suzavcem
Vidi originalni članak

Nepoznati muškarac zamolio je M.M. (28), djelatnika mjenjačnice "Ivant-MV" u Velebitskoj ulici u Splitu, u srijedu oko 13.30 sati da pomakne svoj automobil jer mu smeta. Mladić je pristao i izašao iz ostakljenog dijela mjenjačnice, a čim je stupio na vrata zaskočio ga je drugi muškarac i suzavcem ga poprskao mu oči. Razbojnici su brzo upali iza pulta, uzeli više od 50.000 kuna i pobjegli.
- Lopov je bio od 30 do 35 godina i zamolio me da pomaknem auto. Ne sluteći ništa izašao sam, a čim sa stupio na vrata osljepio sam. Samo sam ih čuo da govore 'brzo-brzo' dok su nas pljačkali,a ništa nisma mogao napraviti - ispričao je M.M..
Vlasnik mjenjačnice Ivan M. (44) ogorčen je jer mu je u tri pljačke odnešeno oko 400.000 kuna, a počinitelji nikad nisu uhićeni.
- Prije godinu i pol dana ispred kuće su me dočekali, udarili šipkom i odnijeli torbu s 250.000 kuna. Sad sam blindirao mjenjačnicu, postavio neprobojno staklo da ne mogu djelatniku ništa niti puškom, a onda ga ovako izvuku i pokradu. Nemoćan sam da zaustavim te razbojnike - požalio se vlasnik.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare