To je to što me zanima!

Rajko Ostojić će hitno mijenjati ''Milinovićev zakon'' o oplodnji

Ostojić ističe kako je svjestan da dio medicinskih postupaka izaziva prijepore pa će osnovati bioetičko povjerenstvo koje će raspravljati o etičkim aspektima zakona
Vidi originalni članak

Ministar zdravlja Rajko Ostojić žurno će mijenjati ''Milinovićev zakon'' o umjetnoj oplodnji, piše Novi list. Ministar je potvrdio da će u roku od 10 dana predložiti rješenje koje će omogućiti zamrzavanje zametaka onima koji to žele, što su i obećavali u kampanji. 

Obećao je i do lipnja potpuno novi prijedlog Zakona o medicinski potpomognutoj oplodnji. Istaknuo je kako je svjestan da dio medicinskih postupaka izaziva prijepore i rasprave pa će osnovati bioetičko povjerenstvo koje će raspravljati o etičkim aspektima najavljenih zakona. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • brnado 04.01.2012.

    hebeš ministra koji se stidi reć da je iz Peračkog blata kraj Ploča ,njegovo rodno misto , nego izjavljuje da je iz Makarske ,...sramota

  • ivič 04.01.2012.

    dobar potez ali ti imaš još puno posla prvo da hitne konačno budu u skladu sa nazivom jer tamo rade sporo i ne adekvatno i provedeš po 8 sati a stariji doktori se smucaju!Drugo hrana je napoj u Vc nikad papira a kad te odpuste naplate pola šta nisi napravio i najčešče se leži predugo đabe dok drugi čekaju!I još puno toga!

  • Zdenko Golub 03.01.2012.

    Trebalo bi osnovati etničko povjerenstvo koje bi ne samo promatralo već i imalo pravo izricati pravomoćne kazne za sve gluposti koje političari naprave svom narodu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare