To je to što me zanima!

Rajko Ostojić najavio: Uskoro krećem u kampanju za Zagreb

Neću koristiti resurse Ministarstva zdravlja, dapače bit će jasna i transparentna kampanja, kao što je primjereno mojim osnovnim načelima, najavio je Ostojić
Vidi originalni članak

Ministar zdravlja Rajko Ostojić u utorak je prilikom otvaranja novog Laboratorija za intervencijsku kardiologiju u KBC-u Zagreb da će javnost vrlo brzo biti obaviještena kada će krenuti s kampanjom za mjesto gradonačelnika Zagreba. 

- Neću koristiti resurse Ministarstva zdravlja, dapače bit će jasna i transparentna kampanja, kao što je primjereno mojim osnovnim načelima. A moje ljudsko, profesionalno i političko načelo je jasno. Ono je socijalno i jasno, a jedno i drugo je povezano s potpunom transparentnošću - rekao je Ostojić za Media Servis. Dodao je kako će financijski kampanja biti vrlo suzdržana, jer znaju da je recesija. 

Ostojić je rekao i da će njegovog nasljednika u Ministarstvu izabrati premijer. Kaže i kako će premijeru predložiti nekoliko kandidata, ukoliko ga pita za mišljenje.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • strapacoza 20.02.2013.

    prvo se izreklamiraš na mjestu ministra, tu ništa ne napraviš, preseliš se na mjesto gradonačelnika...

  • frenkki 20.02.2013.

    hah ostojić prdne bude na tv a ostali kandidati da neznam kaj naprave nema ih nigdje,sramota za nase medije da toliko favoriziraju jednog kandidata

  • vilip 20.02.2013.

    .......plan 22

Komentiraj...
Vidi sve komentare