To je to što me zanima!

'Ralje' na Havajima: Morski pas je napao i ubio ribiča u kajaku

Prijatelj muškarca, koji je u trenutku napada bio u drugom kajaku, rekao je kako su u ponedjeljak bezbrižno pecali, a morski pas je njegovog prijatelja ugrizao za nogu
Vidi originalni članak

Muškarac koji je pecao u kajaku na Havajima preminuo je nakon što ga je ugrizao morski pas. Tamošnje vlasti izvijestili su kako je muškarac pecao 800 metara od obale otoka Maui u ponedjeljak ujutro kada ga je napao morski pas, piše CNN.

Prijatelj muškarca, koji je u trenutku napada bio u drugom kajaku, rekao je kako su bezbrižno pecali, a morski pas je njegovog prijatelja ugrizao za nogu, koja mu je bila u moru.

Odmah nakon napada pozvao je pomoć te je odveslao do prijatelja kako bi mu pokušao zaustaviti jako krvarenje. Brod pomorske policije prevezao je muškarca u bolnicu, ali mu na žalost nije bilo pomoći. 

Muškarac je imao oko 40 godina, a njegov identitet nisu još otkrili. Policija je upozorila lokalne stanovnike i turiste već ranije da budu oprezni u moru zbog čestih napada morskih pasa.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ping-pong 03.12.2013.

    Morski pas ga je ugrizao za nogu? Morski pas, pogotovo ovaj na slici t.j. oni na Havajima ne grizu, oni odgrizu!

  • ArtVandelay 03.12.2013.

    kako mi je glupa ta rijec "pecati". ako si ribar onda ribas. ribar riba s ribarice. nije valjda da se kaze pecaros peca sa pecarice. te neke zagrebacke rijeci ala pecanje ostavite za sebe

  • POTPEC 03.12.2013.

    Koliko znam te plaže imaju čuvare koji gledaju i prete morsku površinu i obavještavaju kupače. Šta su oni radili i jesu li obavjestili kajakiste da su daleko od obale.

Komentiraj...
Vidi sve komentare