To je to što me zanima!

Rambo iz Vrsara: S ratničkim bojama na licu orobio Konzum

Naoružan automatskom puškom, s navučenom kapuljačom i lica namazanog tamnim ratničkim bojama lopov je u četvrtak navečer opljačkao Konzum u Vrsaru
Vidi originalni članak

Naoružan automatskom puškom, s navučenom kapuljačom i lica namazanog tamnim ratničkim bojama, za sada nepoznati razbojnik, je u četvrtak navečer nešto prije 21 sat upao i opljačkao Konzum u Vrsaru. Pucnjave i ozlijeđenih nije bilo. 

Lopov je iz mraka zaskočio dvoje zaposlenika koji su se upravo spremali kući. Neslužbeno doznajemo da je razbojnik prestravljene prodavače s puškom prisilio da isprazne sef te mu napune torbu s novcem. Prije nego li je pobjegao s plijenom od više desetaka tisuća kuna, razbojnik je u jednoj od prostorija Konzuma zaključao prestravljenu 42-godišnju prodavačicu i mlađeg joj 19-godišnjeg kolegu koji su nakon razbojnikova bijega alarmirali Centar 112  a ovi policiju. 

Valter Opašić iz istarske policije ne iznoseći detalje slučaja kaže da se traga za pljačkašem.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • franko666 31.12.2010.

    zvone666 ma koga je on zaposlio?????????vlada mu dize kredite 100 firmi i 100 hektara maslenika,vinograda dobio je za 1 kunu,U konzumu su place 2400 kuna,Todoric je mafijas ,nista nije stvorio vec sve dobio za jednu kunu..,slika i prilika hrvatskog kapitalizma..

  • zvone666 31.12.2010.

    ma što pričate nesreće tajTodorić je zaposlio toliko ljudi.SRAM VAS MOŽE BITI.Nitko nije pitao kako su ti ljudi

  • tino1 31.12.2010.

    MA TODORIĆU DIREKTNU U KUĆU SVE PODRŠKE RAMBU

Komentiraj...
Vidi sve komentare