To je to što me zanima!

Ramljak ostao bez savjetnika: Marijan Stričević dao ostavku

Stričević je, potvrđeno je tportalu iz Agrokora, radio za tu kompaniju od 1. prosinca 2017. do danas, i to kao savjetnik u beogradskoj tvrtki Idea d.o.o. koji je koordinirao rad tvrtki tog koncerna u Srbiji
Vidi originalni članak

Marijan Stričević, jedan od savjetnika izvanrednog povjerenika Ante Ramljaka u Agrokoru danas je doputovao u Zagreb i osobno uručio svoju ostavku, doznaje tportal. Učinio je to zato što je protiv njega krajem siječnja podignuta optužnica zbog izvlačenja 833.000 kuna iz TLM-a. Kako sam kaže, ne želi biti opterećenje izvanrednoj upravi Agrokora jer je prvi put u životu postao osumnjičenik.

Stričević je, potvrđeno je tportalu iz Agrokora, radio za tu kompaniju od 1. prosinca 2017. do danas, i to kao savjetnik u beogradskoj tvrtki Idea d.o.o. koji je koordinirao rad tvrtki tog koncerna u Srbiji.

"Razlog njegove ostavke, kako je pojasnio, kaznena je prijava protiv njega podignuta 23. siječnja ove godine i zbog koje je jutros u Šibeniku dao iskaz Županijskom državnom odvjetništvu.

Kako Stričević prema vlastitim riječima ne želi ni na koji način biti opterećenje postupku izvanredne uprave u Agrokoru i kako se prvi put u životu nalazi u statusu osumnjičenika te se želi u potpunosti posvetiti svojoj daljnjoj obrani, na vlastiti zahtjev s današnjim danom prestaje raditi u Idei Beograd', rekli su u Agrokoru.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • jožek2 07.02.2018.

    Konačno se Hrvatska javnost uvjerila i saznala koji je kriminalac i zlo ovaj Ramljak, a još veće zlo su oni koji su ga doveli u Agrokor za savjetnika i oni koji su pisali Lex Agrokor, a to su domoljubi na ćelu sa Daličkom,Marićem i Plenkanom koji je sve to odobrio a pop bozanić sve blagoslovio ! i sad sam uvjeren da je Todorić najnevinijiu svoj toj prići oko Agrokora.

  • Zmar116 07.02.2018.

    Ako smo u ićemu prvaci svijeta onda smo u tome kako pokrasti vlastitu državu u koju se svi inaće tako jako kunemo...Nema nam ravnih na kugli zemaljskoj u tome...

  • Marialoren 07.02.2018.

    afera za aferom spasavaju konzum ,nova pljacka,plenko koliko ce ti dobiti od tog pljena,,hdz zna ,

Komentiraj...
Vidi sve komentare