To je to što me zanima!

Rane kćeri polijevala benzinom: Ubila ju je pa zapalila farmu...

Rebecca Ruud (39) je prije 16 godina dala svoje dijete na posvajanje. Savannah Leckie, njezina kći je odrastala kod para iz Minnesote. Kada se par rastao, Savannah se vratila majci
Vidi originalni članak

Tinejdžerica se nakon 16 godina godina vratila biološkoj majci. Iako je to u početku izgledalo da su majka i kći zbog toga sretne, sve je završilo ubojstvom djevojke.

Rebecca Ruud (39) je prije 16 godina dala svoje dijete na posvajanje. Savannah Leckie, njezina kći je odrastala kod para iz Minnesote. Kada se par rastao, Savannah je potražila biološku majku. Čak se i preselila k njoj i njezinom dečku.

Živjeli su na farmi u Missouriju. Rebecca je još u lipnju na Facebooku objavila ako će ona i kći izrađivati sapune, otvoriti trgovinu i prodavati ih. No na farmi je bilo struje samo ako je generator radio, a vodu su izvlačili iz bunara. Rebecca i njezin dečko su živjeli u staroj štali, a Savannah je živjela u kamperu. Nije išla u školu. Rebecca je uskoro napisala posvojiteljici da ne može sama plaćati troškove za kćer. Ruud se počela bojati da će ju kći previše koštati i da više ne bude mogla plaćati režije za farmu. Ruud je 18. srpnja prijavila požar na farmi. Vatrogasci su došli i kada su tražili Ruud da im da pristup vodi, ona se pobunila i nije ih pustila u blizinu kuće.

Rekla im je da je u kući njezina kći koja se mora odmoriti jer je u požaru zadobila lakše opekline. Ruud je 20. srpnja prijavila da je Savannah nestala. Rekla je da je vjerojatno pobjegla. Bivši Rebeccin dečko je rekao policiji da je majka kćer mučila. Nanosila joj je ozljede i ribala ih soli i benzinom. Tvrdila je da su odgojne mjere. Policija je 4. kolovoza pretražila farmu i pronašli su izgorene kosti i odjeću tinejdžerice. Policija sumnja da je majka kćer ubila i onda zapalila farmu kako bi prikrila tragove. Istraga i dalje traje, piše Bild.   

Idi na 24sata

Komentari 9

  • jo2hn8ny 27.08.2017.

    Monstruozno ću samo reči.

  • miki8787 27.08.2017.

    Izgubljeni u prijevodu

  • Antena 26.08.2017.

    Tko piše ove članke, novinari ili djeca iz vrtića. Majka je je jednom Ruud, pa jednom Rebecca, pa opet Ruud.

Komentiraj...
Vidi sve komentare