To je to što me zanima!

Ranio ga pijani gost kojeg je zamolio da se smiri i izađe van

B. K. (46) u kafiću u Osječkoj ulici pio je cijeli dan, a navečer je počeo galamiti. Prvo ga je pokušala smiriti vlasnica, a potom i njen suprug. B.K. je izvadio pištolj
Vidi originalni članak

U pucnjavi u kafiću Budega u Osječkoj ulici u Zagrebu, u subotu u 19.35 sati, teško je ranjen V.K. (59). 

Na njega je pucao B.K. (46) koji je cijeli dan pio u kafiću. 

U večernjim satima počeo je galamiti. Razbio je i čašu pa ga je vlasnica zamolila da se smiri. Kako je i dalje vikao, pozvali su policiju, a nevjenčani suprug vlasnice molio ga je da napusti kafić. 

B.K. je tada izvukao pištolj, za koji nije imao dozvolu, i upucao 59-godišnjaka. Teško je ranjen u trbuh i tijelo i nalazi se u bolnici. 

B.K. će dobiti kaznenu prijavu za pokušaj ubojstva.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • user_259380 25.03.2013.

    Prvo da kažem nikakvo nasilje nema opravdanje,ali treba se zapitati i kako je uopce doslo do same pucnjave.Koliko znam taj kafic je skupljalište lokalnih decki koji cesto organiziraju skup sa gazdaricom tzv.veselice na koje je ona osobno zvala doticnog gospodina koji joj je ocito bio dobra mušterija.Treba se zapitati i dali je doticni mogao izici vani kroz kako se prica zakljucana vrata,kako je zavrsio na podu,ko je sve bio pod uticajem alkohola i jeli samo bio doticni agresivan?

  • crestor 25.03.2013.

    gazdarici prijava jer je pijanom gostu točila alkohol

  • 24.03.2013.

    Ima li taj ubojica (pardon pokušavatelj ubojstva, kako god) koji ilegalnim pištoljem puca po ljudima, ime i prezime? Stavili ste mu inicijale i znamo sad puno više o lokalu, adresi, vlasnicima itd, a o tom opasnom čovjeku ne znamo ništa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare