To je to što me zanima!

Ranjeni novinari na YouTubeu: Spasite nas i izbavite iz Sirije

Francuska novinarka Edith Bouvier i njezin kolega Paul Conroy su putem snimaka objavljenih na YouTubeu apelirali da se uspostavi primirje te da ih izvuku iz Homsa
Vidi originalni članak

Francuska novinarka i njezin britanski kolega koji su u srijedu ranjeni u granatiranju u kojem je poginulo dvije zapadnih novinara putem snimke na YouTubeu apelirali su na prekid vatre u sirijskom Homsu, piše Telegraph. Edith Bouvier, francuska reporterka koja je u napadu najteže ozlijeđena, kazala je kako ima višestruki prijelom noge te joj je potrebna hitna operacija. Trenutačno je smještena u medicinski centar koji više sliči dnevnom boravku nego bolnici. Objasnila je kako prima najbolju moguću skrb, ali liječnici koji o njoj brinu ne mogu obaviti operaciju. 

Paul Conroy, fotoreporter koji je također ozlijeđen, također je pozvao u pomoć. U snimci je rekao kako ima tri veće rane na nozi, ali je u boljem stanju od kolegice. Na oba videa čuju se detonacije u daljini. 


Idi na 24sata

Komentari 22

  • lronaleonić 24.02.2012.

    Meni nije osobito žao kad novinari budu zarobljeni - to je bio njihov izbor, polakomili se za novac. Ne biraju sredstva da bi došli do neke ekskluzive. I, dobiju što traže. Puno ljudskih života je uništeno kad se novinari umiješaju... A što je najgore - ne odgovaraju za napisano.

  • kihoo25 24.02.2012.

    cinjenica je da su otputovali u zemlju u kojoj bas i nije miroljubljivo stanje ;) ... volio bih naravno da se izvuku , ali za njihovo spasavanje zvrtvovat ce se neduzni mladici koji budu tamo poslani ... tako je uvijek bilo

  • Ilirac 24.02.2012.

    Ma sto je ovo,,,leše u krevetu polugoli i traže pomoc,ahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare