To je to što me zanima!

Ranjeni policajac Fiuri dobro se oporavlja nakon nove operacije

Čeka ga još najmanje jedna operacija ruke, a metak je i dalje u njemu. Prerano je da bi išta dirali, rekao je ravnatelj KBC Sestre milosrdnice Mario Zovak koji je potvrdio i da se policajac dobro oporavlja
Vidi originalni članak

Ranjenog policajca Oskara Fiurija (31) koji se i dalje nalazi u KBC-u Sestre milosrdnice u ponedjeljak su drugi put operirali.

Da se dobro oporavlja potvrdio je i ravnatelj bolnice Mario Zovak.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bilo je bitno operirati mu ruku. Nadlaktica je lijepo posložena, dobio je pločice i vijke. Rekonstruiran je živac i naravno, sad ga malo više boli. Čeka ga još najmanje jedna operacija ruke, a metak je i dalje u njemu. Prerano je da bi išta dirali - kratko je rekao Zovak. 

OVO JE NAJBITNIJE Ranjeni policajac poručuje: Borac sam i neću se predati

U pucnjavi na Markovu trgu prošlog ponedjeljka četiri metka pogodila su policajca koji je u bolnicu stigao s tri prostrjelne rane i četvrtom ustrjelnom te su ga odmah hitno operirali.

Fiuri je u subotu za 24sata rekao kako mogu reći da sam ozlijeđen i u boli, ali isto tako borac koji se nikada neće predati pogotovo zbog obitelji i ljudi do kojih mi je stalo. Psihički sam također stabilan unatoč hororu koji sam prošao

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 23.10.2020.

    sretno

  • 3.14cka 20.10.2020.

    Zgodan frajer!

  • crna mačka 20.10.2020.

    Sretno !

Komentiraj...
Vidi sve komentare