To je to što me zanima!

Ranjeni policajac Željko Š.: Značka mi je spasila život

Kuglica iz ručne bombe zaustavila se kod srce, u slovu 'P''. Policajca Željka Šagija je ranio bombaš iz Ribić Brega kraj Ivanca, doktor Davorin Zver...
Vidi originalni članak

Znao sam kakav je, da će pružati otpor. Mislio sam da će nas vrijeđati, vikati, ali bombe mi nisu bile ni na kraj pameti, kaže Željko Šagi, policijski narednik iz Ivanca. Ispričao nam je kako je prije četiri mjeseca izvukao živu glavu iz dvorišta dr. Davorina Zvera, bombaša iz Ribić Brega kraj Ivanca.
- Prije no što je bravar prerezao lanac na ogradi, zvali smo ga. Nije se javljao. Ovrhu smo morali provesti - prisjeća se ranjeni policajac Šagi. Bombe su počele letjeti nakon što su ušli u podrum u kojem su bili psi.
- Bacio je prvu bombu, za nekoliko sekundi doletjela je i druga. Bacio sam se pod automobil, kolege su ostale u podrumu, a sudski ovršitelj i bravar postigli su rekord u trčanju na 100 metara - kroz smijeh priča Šagi. Ne sjeća se je li ga ranila prva, druga ili treća bačena bomba M75. Od mjesta eksplozije bio je udaljen tek dva metra.
- Jedna mi je kuglica iz bombe probila jaknu  ispod pazuha, ali me nije ranila. Druga se zaustavila u policijskoj znački, na lijevoj strani. Zaustavila se u slovu P, točno kod srca. Mislim da mi je značka doista spasila život - ponosan je policajac Šagi.
Pobješnjeli dr. Zver nikoga nije teško ranio. Šagijev kolega Dejan Krašek još ima dvije kuglice u lijevom butu. Liječnici su procijenili da ih za sada neće vaditi. “Ranjena” značka bit će dokaz na suđenju koje još nije počelo.

POBJEŠNJELI DOKTOR U KUĆI IMAO ARSENAL
Dr. Davorin Zver posudio je u Ukrajini tri buldoga. Nije ih vratio pa je sud naložio ovrhu. No na policiju, bravara, veterinara i ovršitelja 23. listopada 2009. bacio je tri bombe. U kući su mu našli još ilegalnog oružja. Suđenje čeka u pritvoru.


OD SMRTI JE SPASILI SILIKONI
Na Lydiju Carranza u Kaliforniji pucao je ljubomorni suprug kolegice. Ispalio joj je metak u prsa. Zrno se zaustavilo u silikonu u dojci i nije došlo do srca.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • stec 27.02.2010.

    policija je preplačena i ne radi baš previše,i radnici stradavaju na radnim mjestima pa se to ne pokazuje u medijima ,a kolko je meni poznato policija i paraziti žive na grbači radnika

  • dozvati1 27.02.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • avavavav 27.02.2010.

    dosta mi je samo da ga vidim na slici i sve mi je jasno, bolesnik jedan , što će mu 3 ovakva pasa???!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare