To je to što me zanima!

Raščupan i nervozan: Gazdi su drhtale ruke i titrao mu je glas

Govor Ivice Todorića bio je pomalo 'mamićevski': Tvrdio je da nije ništa kriv, da se razočarao u pravnu državu i kako je činio sve najbolje za Hrvatsku koju je htio 'povući prema zvijezdama'
Vidi originalni članak

Život u bijegu, makar to bilo i u mondenom Londonu, ostavio je vidnog traga na Ivici Todoriću. Vlasnik Agrokora u svom prvom video blogu na Youtube kanalu pojavio se nervozan, raščupane frizure, vidno ostario u licu. Ruke su mu drhtale od prvog do zadnjeg  trenutka polusatnog izlaganja, a promukli glas mu je titrao. U njegovim odgovorima na pomno pripremljena pitanja, ponekad je bilo teško pratiti tijek misli. Skakao je s teme na temu, nervozno prebirući po papirima, slajdovima i bilancama pokušavajući dokazati kako je sve što je činio bilo isključivo zato da Hrvatsku, kako je rekao, 'povuče prema zvijezdama'.

POGLEDAJTE VIDEO:

 


Prvo video obraćanje snimljeno je u minimalističkom ambijentu dnevnog boravka. U kadru su se, osim Todorića i sugovornika, mogli vidjeti tek vaze s cvijećem, kauč i umjetnička slika. Todorić je sjedio za staklenim stolom naslonjen na fascikle i bilješke, a preko puta je bio njegov 'ispovjednik'. 

U svom izlaganju i dugim rečenicama on se, očekivano, branio od optužbi koje mu se stavljaju na teret uglavnom napadajući Vladu i izvanrednu upravu Agrokora na čelu s Antom Ramljakom. Govor mu je bio pomalo 'mamićevski': Tvrdio je da nije ništa kriv, da je činio sve najbolje za Hrvatsku i da se razočarao u pravnu državu, objašnjavajući kako su napadi na njega u stvari napadi na cjelokupnu hrvatsku industriju.

- Ja sam se uvijek nadao i još se nadam da će biti pameti da se zaštiti država - zaključio je na kraju videobloga.

Idi na 24sata

Komentari 167

  • Jackal1 01.02.2018.

    Dobio je na pladnju Jamnicu, Dukat,Mlinar itd, i sada on govori da firme iz koncerna Agrokor posluju odlično, pa poslovale su i prije, a on ih je samo opteretio kreditima i hipotekama kako bi uprihodio za svoju firmu Agrokor,koja sama po sebi niti je profitabilna niti je sama po sebi neki faktor.Tuđman mu je poklonio Unikonzum koji je zadužio i bacio na koljena, a da bi sve održava onda je kreditima opteretio firme koje je mukte uvukao u propali Agrokor,kako bi na njima imao novu krv, novi kapital za kreditno zaduživanje,ološ bosanski,takvi su ovu državu bacili na koljena, od kutle pa na dalje,sve kockoglavi bosanski ološ.Use nase i podase, a na štetu,poreza,države, firmi koje su dobili za jednu kunu,i na kraju na štetu radnika i čitave ekonomije Hrvatske,još ološ ima obraza kukat.Da smo država, trebao je bit u zatvoru sa svojom obitelji,dok se ne dovrši istraga.Ljudi za banalne stvari dobe pritvor do dovršenja istrage, a protuha i njegova obitelj na slobodi.

  • Fantom9 31.01.2018.

    Nemij se vračati jel hrvatski sudovi su pravi kriminalci,ovde nečeš nači pravdu.ostani di jesi i uživaj u pravoj demokraciji.

  • ivanivan1234 31.01.2018.

    dobro onda pa gdje su pare

Komentiraj...
Vidi sve komentare