To je to što me zanima!

Raširio je rešetke na prozoru ćelije, spustio se po plahti, ali...

Jedan je zatvorenik Kaznionice u Glini u ponedjeljak navečer pobjegao iz ćelije, ali nakon toga nije uspio pobjeći iz zatvorskog kruga. Iz Kaznionice odbijaju otkriti o kome je riječ
Vidi originalni članak

Zatvorenik iz Kaznionice u Glini u ponedjeljak navečer pobjegao je iz ćelije, no nije uspio zbrisati iz zatvorskog kruga. Kako neslužbeno doznajemo zatvorenik je koristeći se krevetom uspio savinuti rešetke na prozoru ćelije, koju je dijelio s još dvojicom, i provući se kroz prozor. Potom se po plahti spustio u dvorište i sakrio.

U Kaznionici u Glini, koju zatvorenici nazivaju hotelom uspoređujući je s drugim kaznionicama i zatvorima, tijekom noći nema ophodnji već o sigurnosti brine službenik na porti. On povremeno, nakon što ostavi ključ i pištolj, obilazi objekte.

Tijekom jedne ophodnje iz daljine je vidio plahtu, a potom je uočio i skrivenog bjegunca.

Tko je pokušao pobjeći te zbog čega je dospio u zatvor u Upravi za zatvorski sustav nisu nam rekli.

- Sukladno odredbi članka 72. Zakona o izvršavanju kazne zatvora podaci iz osobnika i drugi podaci koje zaposlenici saznaju tijekom izvršavanja kazne zatvora službena su i profesionalna tajna, slijedom čega vam nismo u mogućnosti ustupiti više podataka o zatvoreniku koji je pokušao bijeg - poručili su nam iz Uprave.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Smart_2 15.02.2017.

    Bravo za njega...to care!,,,,,

  • Julija5ogulinka 15.02.2017.

    Rešetke netribaju nikakve a ni takvi zatvori nego triba uvesti druga pravila igre iz više razloga ,jer se troše novci iz državnog proračuna na hranu i odjeću za zatvorenike..na čuvare...i na još puno toga a osim toga većina zatvorenika u zatvorima psihički odu kvragu pa kad ih puste budu još luđi pa opet čine kaznena djela...znači nema koristi a troše se državni novci! Triba njima naći posla i uputiti radit po cijele dane naravno uz nadgledanje i dat im da rade teže fizičke poslove i da sami zarađuju za sebe,hranu,državu i ako su nekom dužni novce da vrate od toga zarađenog a ne trošit novce iz proračuna,stavit ih u kavez i pustit ih da leže po zatvorima i još čuvat budale to nevalja nikako..samo je država na trošku..i triba im država od plaće uzimati 50% novaca dok neodsluže tu kaznu i nakon radnog vremena pustit ih kući.Jedino ako nežele raditi držat ih u zatvoru ali im davati lošu hranu samo ih držati na životu dok neodsluže kaznu svoju!Mislim da bi svi zatvorenici htjeli raditi =D To vrijedi za zatvorenike koji su počinili lakša kaznena djela a za one koji su počinili teška kaznena djela kao što je ubojstvo treba isto poslati raditi ali uz veće nadziranje i obavezno njih nakon posla vratiti u zatvor na spavanje jer su i dalje opasni za okolinu a ako nežele raditi na električnu stolicu!Tako nekako bi tribalo!

  • Mali Darak 14.02.2017.

    A samo je htio voljenoj odnijeti ružu za Valentinovo , baš nemate razumijevanja za ljubav .

Komentiraj...
Vidi sve komentare