To je to što me zanima!

Raskomadala muža motornom pilom: "Godinama me tukao"

Meksiko: Maria Alejandra Lafuente tvrdi da je muža (41) ubila jer ju je tukao. Kako obitelj i prijatelji ne bi ništa posumnjali slala im je poruke sa suprugovog mobitela
Vidi originalni članak

Maria Alejandra Lafuente Caso (40) , psihologinja iz Meksika drogirala je muža (41), odrubila mu glavu, a tijelo raskomadala motornom pilom , piše Daily Mail. Dijelove tijela je stavila u crne vreće i "raspodijelila" ih po Mexico Cityju.

Prijeti joj kazna doživotnog zatvora.

Obitelji i prijateljima slala poruke s njegovog mobitela

Maria Alejandra Lafuente tvrdi da je muža (41) ubila jer ju je godinama tukao .

Kako obitelj i prijatelji ne bi ništa posumnjali slala im je poruke sa suprugovog mobitela .

Glavu su pronašla djeca u parku

Policija je pokrenula potragu nakon što su djeca, koja su se igrala u parku, pronašla glavu muškarca . Identificirali su ga, a onda u stanu pronašli krv i ostale tragove. Maria sada pokušava dokazati da je bila neuračunljiva .

Idi na 24sata

Komentari 188

  • Anka Drazenovic 21.12.2014.

    Bravo mala,dobro je da ga je koknula,samo nije ga trebalo pilit,bila bi joj manja kazna.Kakva rastava? Nakon nje će zlostavljat neku drugu i treću itd. Treba đubre koknut,jedan zlostavljač manje.

  • mile980 21.12.2014.

    poznajem mnogo psihologa i to su cudni tipovi...radeci cijeli zivot bilo koji posao ili uceci nesto postajemo dio tog..

  • ilmare 21.12.2014.

    Zato što ju je tukao ? OK! Zato joj "pukao film"? OK! I onda ga ubila na mah ! Sve još shvatljivo ,dok ga nije sa motornom pilom rašćerečila . To je već totalno luđački... Možda bi bolje prošla ,da nije pokušala sakriti zločin....

Komentiraj...
Vidi sve komentare