To je to što me zanima!

Raspisan natječaj za tri člana Uprave Zagrebačkog holdinga

Tomašević je istaknuo da, kao što su i najavljivali, žele vidjeti najbolje ljude na tim mjestima pa poziva sve kvalificirane i motivirane osobe da se jave na natječaj
Vidi originalni članak

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević i zamjenici Danijela Dolenec i Luka Korlaet donijeli su kao Skupština Zagrebačkog holdinga odluku o raspisivanju natječaja za izbor tri člana Uprave Holdinga na mandat od četiri godine, priopćio je u ponedjeljak Ured gradonačelnika.

- Kako je Holding jedna od ključnih poluga za podizanje kvalitete života Zagrepčanki i Zagrepčana, od kandidatkinja i kandidata koji se planiraju javiti na natječaj očekujemo da su iznimno motivirani i spremni dati svoj doprinos i ponuditi inovativna rješenja u skladu s  našom vizijom Zagreba kao zelenijeg, transparentnijeg i učinkovitijeg grada - poručili su gradski čelnici.

TEŠKE OPTUŽBE Karaoke i opojne droge na poslu? Direktor Jurić odlazi iz Holdinga: Neću replicirati

Tomašević je istaknuo da, kao što su i najavljivali, žele vidjeti najbolje ljude na tim mjestima pa poziva sve kvalificirane i motivirane osobe da se jave na natječaj.

Osim uvjeta propisanih Zakonom o trgovačkim društvima Tomašević je dodao novih dodatnih šest uvjeta u javni natječaj otvoren do 12. srpnja.

Kandidatkinja ili kandidat treba imati završen odgovarajući studij, uz najmanje deset godina radnog iskustva na poslovima koji zahtijevaju odgovarajući stupanj stručne spreme i najmanje pet godina radnog iskustva na rukovodećim pozicijama u upravljanju trgovačkim društvima. Od kandidatkinja i kandidata očekuje se da u prijavi obvezno prilože prijedlog programa razvoja Zagrebačkog holdinga, koji definira strateški okvir te aktivnosti usmjerene na povećanje učinkovitosti, od najviše tri stranice. Traži se i potvrda da nema dospjelih nepodmirenih poreznih dugovanja prema Hrvatskoj.

CROBAROMETAR Najpozitivniji političar Tomislav Tomašević, Milanoviću podrška raste, a Vlada je dobila trojku

Detaljan popis tražene dokumentacije za prijavu koju kandidati trebaju poslati do 12. srpnja dostupan je na internetskim stranicama Grada Zagreba i Zagrebačkog holdinga.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • kormilar 29.06.2021.

    Podržavam stranku Možemo! Naime, sve je dobro što miriše na promjene, jer ovako dalje više ne ide! Vladajući HDZ je sve poduzeo da se njegovi članovi na račun države obogate, a svi ostali osiromaše, čak i pod cijenu da država po svim ekonomskim pokazateljima padne na posljednje mjesto u EU!

  • nijetebriga 29.06.2021.

    Uvjet, deset godina radnog iskustva, ☺ a on na mjestu prvog covjeka grada Zagreba -bez i jednog dana radnog iskustva.. Volontiranje nije radno iskustvo za funkciju gradonacelnika..

  • Tko sere 29.06.2021.

    Mogu li zadovoljit taj natječaj ljudi koji nisu zelenoljevog svjetonazora 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare