Obavijesti

News

Komentari 33

Karaoke i opojne droge na poslu? Direktor Jurić odlazi iz Holdinga: Neću replicirati

Karaoke i opojne droge na poslu? Direktor Jurić odlazi iz Holdinga: Neću replicirati
1

Direktora Službe za odnose s korisnicima i zajedničkih poslova upravi Holdinga prijavio je Nezavisni sindikat radnika Zagrebparkinga zbog nekoliko kaznenih djela. On je dao otkaz, u Holdingu traje istraga

VIDEO

Uz karaoke na službenoj opremi TV studija Zagrebačkog Holdinga, te korištenje opojnih droga u uredu, Tomislava Jurića Nezavisni sindikat radnika Zagrebparkinga prijavio je i za uvrede i maltretiranje zaposlenika, tajno snimanje zaposlenika, neprimjereni vokabular, degradiranje zaposlenika, objavio je Tportal.

Prijava je protiv direktora Službe za odnose s korisnicima i zajedničkih poslova podnesena 7. lipnja, a sam Jurić potvrdio nam je da je podnio neopozivu ostavku. Nakon 15 godina, od kojih je posljednjih pet-šest proveo na direktorskoj poziciji, odlazi iz Holdinga. 

- Kao profesionalac probleme sam naučio rješavati i o njima razgovarati unutar okruženja u kojem eventualno postoje i na toj bih razini ostao, iako u potpunosti  razumijem Vaš interes jer sam i sam bio novinar. Ni na kakav način nemam namjeru putem medija replicirati, sve je to sastavni dio ovog posla u kojega sam uložio svoj maksimum. Ono što mi je važno jest da iza sebe ostavljam dobar tim, s ogromnim iskustvom i znanjem, osobito stečenim tijekom najvećih zagrebačkih kriza i katastrofa te brojne razvojne promjene i projekte. Nasljedniku želim da u tom smjeru nastavi, za što ima profesionalnu ekipu koja je poslovno sazrijevala od 2015. godine. I, naravno, neka proslave svaki poslovni i privatni uspjeh zajedno. Zahvalan sam na brojnim porukama sada nekadašnjih kolega i poslovnih partnera. Nakon 15 godina u Holdingu vrijeme je ponajprije za odmor, a zatim nove izazove - navodi Jurić u medijskom priopćenju.

- Svi zaposlenici Zagrebačkog holdinga d.o.o dužni su poštivati odredbe Etičkog kodeksa ZGH koji je dostupan na internetskoj stranici ZGH, poštivati obveze koje proizlaze iz ugovora o radu kao i pozitivne propise Republike Hrvatske. Niti jedno od ponašanja na radnom mjestu koje navodite u upitu, poslodavac ne dozvoljava. Vezano za prijavu koju navodite, gospodin Tomislav Jurić je tijekom postupka utvrđivanja istinitosti navoda iz nje, podnio ostavku na mjesto direktora Službe za odnose s korisnicima i zajedničke poslove. Ujedno mu prestaje I radni odnos u Zagrebačkom holding d.o.o, što je i sam predložio - priopćilli su  iz Holdinga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa