To je to što me zanima!

Raspored mu je krcat: Bandić ponovno ubacio u petu brzinu

Mjesec dana se odmarao, a sad se vraća. Ne smije nastupati kao gradonačelnik, ali kao privatna osoba nema ograničenja, pa se sve češće pojavljuje u javnosti
Vidi originalni članak

Još aktualni zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ponovno ima natrpani raspored. Sve je aktivniji u društvenom životu grada, a često se pojavljuje u društvu Ivice Lovrića.

- To je privatni angažman gospodina Bandića i o tome ne mogu ništa reći - kaže glasnogovornica gradonačelnika Martina Šušnjara. 

Bandić se prije desetak dana pojavio na otvorenju Ledenog parka na zagrebačkom Trgu kralja Tomislava kao privatna osoba. Park je otvorila njegova zamjenica Sandra Švaljek jer on, po odluci suda, ne smije obavljati funkciju gradonačelnika. No, naravno, nitko mu ne može zabraniti da dođe na javna mjesta. Tako se u utorak pojavio na sastanku ravnatelja zagrebačkih škola s kardinalom Josipom Bozanićem. Ponovno u privatnom angažmanu i u društvu Ivice Lovrića, bliskog prijatelja i suradnika. On je isto bio uhićen, ali u drugom slučaju pa se smiju družiti. 

U srijedu bi trebao ići u Gunju s Crvenim križom. Iako mu je djelovanje ograničeno, u svemu tome nema ničeg spornog.

Idi na 24sata

Komentari 127

  • zagi 24 18.12.2014.

    hm Pa Bozanić je isto tako srdačan bio i sa Sanaderom

  • kverkus 17.12.2014.

    znaš li ti crkvo zagrebačka da je novac koji ti je davao milan bandić kriminalan, da je novac koji si mu pomogla legalizirati preko vatikanske banke kriminalan? znaš li ti crkvo zagrebačka da ti podržavaš kriminalca u kriminalu a ne nikakvog raskajanog pokajnika? o crkva zagrebačko od tebe neće ostati ni kamen na kamenu kad će se bog pravedni odlučiti sa tobom obračunati.

  • mikimauspopo 17.12.2014.

    koji kufer bozanić prima bandića građanina,zar to nije čovjek opasnih namjera,mogu li i ja do bozanića?

Komentiraj...
Vidi sve komentare