To je to što me zanima!

Rasprava o graničnom sporu sa Slovenijom završava danas

Sud će donijeti odluku o morskoj granici između Hrvatske i Slovenije te o vezi Slovenije s otvorenim morem. Odluka suda će biti konačna i obvezujuća
Vidi originalni članak

Pred arbitražnim sudom u Den Haagu u petak završava rasprava o graničnom sporu između Hrvatske i Slovenije. Rasprava je, podsjetimo, počela 2. lipnja, a odluka suda se očekuje krajem ove ili početkom sljedeće godine. Rasprava se odvijala iza zatvorenih vrata i ona je zadnji dio postupka arbitraže koju su Hrvatska i Slovenija dogovorile još 2009. godine kao način rješavanja spora. Sud će donijeti odluku o morskoj granici između Hrvatske i Slovenije te o vezi Slovenije s otvorenim morem.  

Odluka suda će biti konačna i obvezujuća za obje strane. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • SAINT 14.06.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Vražji Vrag 14.06.2014.

    U medijima nema informacija o gunitku teritorija. Ovo pišem 14.6.2014.. Dakle, vladajući nam ne žele objaviti loše vijesti.

  • DemiTone 13.06.2014.

    Jesi li uspjela još nešto upropastiti Vesna? S obzirom da je sve tajno, da tajnije ne može biti, lako bi bilo da ćemo se čuditi ko picek glisti, kada čujemo presudu. Još i to kako ste pretumbali naše pregovarače, da čovjek ne vjeruje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare